Snopptuttar

4d09d3c9b9cc5f4eac1cae6ee17ee0ee.png


Hilding har badat i älven och jag har plågat min hud med uv-strålar så gott jag kunnat. Sen köpte jag mat och snubblade över den här prima trädgårdstomten. Den är dagens inredningstips och betongtanten med penisbröst blir din för bara ynka 2700 kronor.


Rygga och städrock

02b532861d7ccb43e038983d8a772032.png


Spelar ingen roll hur mycket man gör till sig och hur coola poser man än gör. Det vet jag, för jag är en naturligt cool poserska. Ryggsäck är alltid töntigt. Och jag älskar ryggsäck. Det är så jag vet att jag är en tönt. Men en skitcool tönt. Nu: ner på stan och äta glass vid älven.


Bakis och skön!3 tecken på att det var en trevlig kväll igår.
1. Gårdagens smink är fortfarande på.
2. Gårdagens drinkglas som fortfarande står framme. Drinkar är härligt.
3. Dagens treobrus-glas bredvid drinkglaset.
I bakgrunden skymtas mitt tyska sommarstugehem, i en ny fräsch stökig version. Mest tyskt av allt är vardagsrummet och min glåmiga hud. Men idag blir det ändring på det. Jag ska steka på huden i solen tills den glöder och ber om nåd. Och då steker jag på den ännu mer.


Jag gillar mitten på bullen!

7b151ebea83a083aca532cfd8a4d5601.png


Jag köpte en varsin bulle till mig och Andreas. Men sen hände
semla all over igen.


Hermafrodit-träd

608302c5afe7cf8df667ece90cf79465.png


Grattis till Jenny!!

Idag fyller min favorit-konstnär (och svägerska) år. Hon blir lite halvgammal sådär men hon har hunnit med ganska mycket. Kolla in tavlorna på hennes sida och va en raring och skriv grattis till henne på hennes blogg!!!

http://www.jennylundgren.eu/blogs/

Ja, sluta tramsa och gör det nu!

Jenny!

Vi tänkte ge dig ett presentkort här men de har liksom inte fått igång presentkortstjänsten riktigt ännu. Men det är ju den kära tanken som räknas, eller hur! Och nu fick du ju ett fantastiskt webside-tips istället!

Kyllingsoppa!

50831f1410a351c502d72d2c00e109c8.png

Kyllingsoppa!


Kylling finns väl? eller?

Det finns nåt språk där man säger Kylling istället för kyckling. Man skulle kunna tycka att det är konstigt och efterblivet. Jag tycker att det är vackert.
Ikväll ska jag laga kyllingsoppa.
Bara
Limpis vet var jag fått inspiriationen till det ifrån. Ja och de andra som åt varmrätt på samma ställe som oss på matstafetten.

Fan, där försa jag mig kanske. Jag utgår från att ni är lite långsamma och inte kopplar. Min medel-läsares iq ligger rätt rejält under medelsnittet. Äh, hon menar inte mig tänker du nu. HA, just så tänker en med jättelågt iq.

Vad är det som är så kul?

72aaf699420fc63fedc66a71128dc08a.png


Jag sitter och bläddrar runt bland bilderna i min mobil och hittar den här från Frankrike.
Andreas och jag var ute och flanerade som bäst på Paris gator när han plötsligt börjar fnissa som en liten flicka och sen rycka och dra i mig och väsa högt FOTA DE DÄR TANTERNA, SKYNDA!!. Så jag gjorde det. Förstår fortfarande inte riktigt varför. Tyckte att han svamlade nåt om en tant som hjälper en tant, men jag vet inte.
Humor är kanske inte Andreas starkaste egenskap, tur att han är så snygg. Annars skulle det kunna bli tufft för honom här i världen.
Ser ni hur han går och fnissar där fram. Som om han sett nåt jättejättekul.

Mycket, m y c k e t märkligt!

SKITRÄKNARE

Jaha, här lägger man in en skryträknare för att you looooooooooooove me, you really dooooooooooo!!!!! Ni har förökat er till 38-40 unika läsare varje dag men så fort skyträknaren läggs dit nähääääääääää då ska ni bara bli 30 igen. JA TRETTIO, det står 28 på skryträknaren a.k.a SKITräknaren. Men kolla bloggtoppen ni så ska ni få se.

SKIT

och fan!

Stockholmskan upptäcker naturen!!

3a6247a441408e81c3af5d85c58f7036.png


Förra veckan var fantastisk.

1.
Syster var här
2. Jag upptäckte att det faktiskt finns helt gratis blommor som man kan plocka hur som helst i naturen, utan att det kostar nåt. FATTAR NI!?!?!
Tydligen har inte interflora monopol på det här med växter och blommor. Tydligen finns de överallt för vem som helst att bara TA
Detta är fantastiskt och jag går runt med en känsla av ett utdraget halleluja-moment. Nu jädrar ska här plockas blomster. Jag förstod dock att staket runt blommorna innebär ajabaja, så där behöver ni inte bemöda er.
Ha! Är det inte lantliv så vette tusan vad som är det. Go crazy allihopa, det visar sig att man inte måste stå vid en glasmonter och välja snittblommor á 20kr kvisten.


The postorderbrud!

Andra gången jag besökte Sollefteå efter att jag och Andreas just blivit ett par fick jag träffa hans arbetskamrater på en fest. En av de lite mer förfriskade varianterna av dessa stövlade fram till oss och sa -Jaha, var har du köpt den här då? till Andreas, och syftade på mig. Jag blev jättesmickrad (det är sant!) och tolkade det som att han tyckte att det enda sättet för Andreas att få en snygg tjej var att köpa en. Jag led kanske av någon form av överdriven glaset-är-halvfullt-inställning. Eller bara hybris kort och gott.

Nu när jag tänker tillbaka på det hela och minns mitt superblonderade hårsvall med lila underhår, mina clownögonbryn med matchande rå-mejkat ansikte a´la systrarna Graaf, lösnaglar och min förkärlek för urringat (hey, det var ju nästan fortfarande 90-tal) så inser jag att tolkningen nog ska vara en annan.
Plötsligt blir jag så hemskt generad å mina egna vägnar och SÅ arg på det där jäkla puckot till kollega. Men mest generad för det puckot som tog det som en komplimang (jag)

Ps. Limpan, du såg likadan ut så kom inte med några höhöhö-kommentarer ;)

Ps.2 HAHAHAHA, jag kände mig smickrad liksom. Jag får skylla på väteperoxidförgiftning!


Fullständig tandrad!Aaaah nu är jag komplett igen!

Det är svårt att inte se drömsk ut i det euforiska tillstånd 2 hela framtänder innebär. Buskiga ögonbryn är mer oförklarligt.

Caroline af ugglas? Åsa?Fan fan fan fan!! Jag har inte råd. Nu är jag en matstafett rikare, en halv tand fattigare.

efterrätt hos oss. Den var bäst

4dc113750208ab1db01403d3e565e139.png

efterrätt hos oss. Den var bäst av allt! Vi var grymmast/fullast.


Kanske en kärlekshistoria!

Det har börjat en ny tjej på vårt jobb som jag är mentor till. Hon har flyttat upp från en stad söderifrån för det här jobbet och känner inte en käft här. Hon är hur cool som helst.

Som ni vet är det ju matstafett i helgen och tydligen hade nåt/några par dragit sig ur och då behöver de desperat ersättare. En annan tjej som också börjat jobba här (och som känner de som håller i hela baletten) frågade den här tjejen om hon inte kunde tänka sig att vara med. Jomen, kör i vind svarade hon, varför inte (älskar folk som är orädda och bara kör på). Nu ska hon alltså vara med i en matstafett i en stad hon bott i under bara 3 veckor, och hennes partner blir en kille hon aldrig har träffat (en kompis till den andra tjejen).
Tänk om tycke uppstår och det blir ljuv musik av det hela. Vore inte det den allra coolaste hur-vi-träffades-historian. Annat än mitt och Andreas internet-trams!

Handen som luften gick ur

1d315aeaa25e84e3aa6b3ed2cc6ab9a9.png


Min farmors hand!

Nä just det
, det var visst MIN hand. Är jag 25+ eller 90-? Min hand ser äldre ut än min farmors. Vid en jämförelse ser hon ut som en purung liten flicksnärta och jag som Tutanchamon. Mina händer ser ut som vissna ballonger och tanken att fylla ut dem med restylane känns inte helt främmande. Eller att fetta på mig 25 kg och hålla tummarna på att det sätter sig på händerna.

När man skakar hand med mig glider huden hittan och dittan över knotorna fastän jag håller handen helt still.


Stina, en liten bleknad bristning,som ALLA mammor har, är ett skämt i jämförelse!! HA! I win! Ni kan kalla mig freak-Åsa (ni vet ju hur förtjust jag är i smeknamn)


Fulaste kroppsliga defekten vinner!!

1e1145dbe82972c941eaede3a45e25ba.png


-Öh, ursäkta men du har en brödsmula på läppen.

För i helvete! Det är ju en "lazy" mouche ju! Alla har inte purky skönhetsfläckar som orkar hålla sig på en snygg plats mellan näsan och kakhålet. Vissa vill faktiskt vila på läppkanten. Vissa moucher har kanske en lite konstnärlig ådra, eller en spiontalang,  och väljer att gestalta en brödsmula.

You can´t beat me
Stina. Jag har de sjukaste och fulaste kroppsdefekterna!!! Jag slår dig alla gånger, jag har inte ens tagit fram det riktiga artilleriet ännu!!

Drygminen är för att min familj från Stockholm ska känna igen mig och inte tro att de hamnat på nån random bonnig blogg.


The look of the latmask!

Jag har tagit sittandet till en helt ny nivå!! Jag kan stoltsera med permanenta sitt-rynkor på magen sedan ett par år tillbaka. Såna som sura människor har mellan ögonbrynen och i pannar (yes, har dem oxå).

Mörkade bilden lite så att det skulle synas bättre, för rynkorna blev svåra att se på bilden (men de går inte att missa live). Man liksom bländas av allt det vita. Men med lite mörkning så vips hade jag den perfekta drömmagen, så ikväll blir det solarium för hela slanten.

IRL är rynkorna djupa fåror som vittnar om en sittande livsstil och en lat kroppsinnehavare.

Sätt på er mörktonade glasögon innan ni tittar på nästa bild.


Här har ni det blekfeta orginalet!!


My hips don´t lie

0-6b080a7ffb0161e1b7bee11320b4fcff.png


Mina nya mc-brallor har enormt stora tjocka höftskydd på varje höft. Så ibland sätter jag på mig dem och leker att jag är Nigella.

Förresten. Andreas har nu lämnat mig. Ensam i en lägenhet som ser ut som en knarkarkvart. Jag funderade ett tag på att låta det vara som det var. Som en protest mot alla som ska visa upp en sån fin yta bara för att det kommer folk. FALSKHET när den är som jävligast. Okej, nä jag tycker inte så, det är mest latheten som försöker hitta på rimliga skäl för att slippa städa. Jag vill ju också visa upp en fin falsk yta som säger att vi har aaaaaaaaaaalltid det så här, jag hann inte ens städa innan ni kom.
Men sen blev jag rädd att mina matgäster nästa helg skulle anmäla mig till soc, och så skulle de komma och hämta (rädda) Hilding från skiten här. Så nu ska jag städa som en idiot resten av helgen.


Systers röstdubbelgångareLINDA!!! HÖR DU? Hon har ju snott hela din grej!!!! Sjuuuukt.

Ni andra ni tror att jag skojar, men min syster sjunger p r e c i s såhär!!!! PÅ pricken. PÅ ALLVAR, hon gör det!

Och den här fru Miller verkar ha gjort sig en hacka på att sjunga såhär. Sorry Limpis, du skulle varit först ut. Men snacka om att slakta en av mina favoritlåtar!

Fashion på hög nivå

13b9e2bccb4da57344597c0717e2a099.png


Idag matchar jag så stenhårt, eftersom jag har en förkärlek till genomskinliga saker, och bjuder samtidigt på en titt på min manshand. Min freakhand. Jag skulle utan tvekan komma undan med att ljuga om att jag var
den som fått den första lyckade handtransplantationen.
Min andra hand är en helt normal gracil kvinnohand.
Freakhanden går också under benämningen fulhanden eller eksemhanden. Ibland jagar jag Andreas, med handen hängandes och slängandes framför mig, med hotet om att den ska förpesta honom med nåt hemskt. Då skriker han som en tjej!
Jag mobbar fulhanden rätt hårt för jag tror på en tuff upppfostran. Slänger glåpord efter den eller ger den elaka blickar. Snart skärper den sig säkert och blir en snygg vanlig tjejhand med röda naglar och rosdoft. Den har ju haft nästan 30 år på sig. "Plötsligt händer det" som de säger.


Andreas lämnar mig!

Jag blir dumpad inför matstafetten av Andreas. T y d l i g e n är det viktigare att ha en skön utlandsvecka än att va med på matstafetten med mig. Skitkonstigt!
Att man ska hålla på och vara en så jäkla duktig flickvän jämt

Åsa: klaaaart du ska ååååka, du kommer att ha huuur kuuuuul som helst. jag tycker v e r k l i g e n att du ska ååka!!
Andreas: Men tycker du verkligen det, då är vi ju ifrån varandra en hel vecka
Åsa Men SJÄVKLART. Åk och ha jättekul!
Andreas: Okej
Åsa: Bra 
....
eller vänta, va!?

Jag blev tilldelad efterrätt i år igen. Hemskt tråkigt, men ändå kul. Syrran kanske fixar biffen (och flyger upp hit) och ser till att jag slipper genomföra matstafetten själv, som ett annat mobboffer. Annars lottar jag ut en prima plats som min partner här i bloggen.

Vi har fyndat på loppis...

..en prima fotölj blev det!!!
Eventuellt
är den liiite liten


Klicka på bilden för att se hur Andreas i lilleputt-land skulle se ut


Psykad

FAN i helvete Stina. Det är ditt fel att jag inte får den här skiten ut skallen!!!!!!!!!!!!!Det är ju TISDAG nu.

Jag hade inte några planer på att gifta mig

....men hittar man THE KLÄNNING så är det bara att tuta och köra! Jag har hittat min, och nu vette fan om jag kan hålla mig.Sexigt men smakfullt, tänker jag. Classy liksom!

Med min jädra otur


Jag är ledsen mina vänner. Efter veckor av strålande väder kommer skitvädret. Med min tur blir det väl vinter igen. Ni får skylla på mig om det blir så. Det sitter nån j-vel där uppe och tycker att det är kul att driva med mig, det är jag övertygad om (och jag fattar, det måste ju vara ganska kul att se mig leva i Alanis Morisettes låt "Ironic").
Hur som helst. Jag har blivit med min tredje kawasaki (alltså de andra 2 är sålda).
En finfin pärla till motorcykel som fyller 30 bara 2 år efter jag gör det. Och det är lika svårt att förstå att nån av oss snart är så gammal. Fräscha som få är vi. Och oförstörda.


Byta igen?

53b64eeb8703364d1c2a56b1f337d6db.png


Julen är slut. Fiffigt och piffigt slängdes ljusgröna spetsgardiner upp i fönstret i hopp om att det skulle kunna tas för lantlig stil. Andreas tyckte att det såg ut som att jag slängt upp mina gamla underbyxor i gardinstången. Men var jag tvungen att protestera. Då måste jag ju säga att han överskattar  bredden på min rumpa lite grann, men framförallt överskattar han sexigheten på mina underkläder å det grövsta.

Jag har ju en stundande matstafett att tänka på och då är frågan om den här gardinen verkligen kan hänga kvar?! Eller kommer jag att få smeknamnet Tros-gardins-Åsa efter besöket hos oss? Jag är kluven, det är ju lite festligt med smeknamn också.
Vår lägenhet idag ser ut som en sommarstuga inredd av en tysk. Ni vet tyska filmer där folk sitter i solkiga soffor med tom blick och röker jättelångsamt samtidigt som de liksom sväver ut med blicken genom fönstret. Och så ligger det ett lite grått melankoliskt skimmer över det hela.

Jag vill ha Lantliv och bondkök!!! Jag vill vara inne och modern och det är väl the shit nu? Vad hänger lantliga inredare upp för gardiner i fönstret? Gamla kökshandukar, trasiga mjölsäckar och sånt va?


Miljötänk!

0-6cc3934ca5eac4896bd373e2c6790356.png


Sollefteå på vintern är kolsvart. Vi måste spara pengar säger kommunen och släcker alla gatlysen.
Så att de ska kunna vara tända hela dagarna på sommaren tydligen. SÅKLART! Inte ska vi väl diskriminera nån årstid bara för att den råkar vara ljus. Det kan väl inte den rå för.


Hur man gör barn!Tydligen är det någon fruktbarhetsdag idag. För er som är sugna på att föröka er så kommer en liten instruktion. För er som inte är sugna för att ni redan har en massa småänglar (snorungar?) hemma kan ju visa den här för dem när det är dags att prata blommor och bin.