Ni fuskar lite, då gör jag det oxå!

img_3019 (MMS)

Ni fuskar lite, då gör jag det oxå!


Men hörni, jag är i Grekland och jobbar hä...

Men hörni, jag är i Grekland och jobbar häcken av mig. Haha, inte håller jag er på halster heller. Men ni fuskar ju, så jag känner mig hursomhelst kluven till att belöna ett sånt beteende! ;)


Just nu i Thessaloniki, ungslampa på menyn...

img_8545 (MMS)

Just nu i Thessaloniki, ungslampa på menyn. Man har ju hört (sett sällskapsresan) att de äter gammal kofta och sånt, men ungslampa (och alla andra lampor för den delen) känns lite väl...svårsmält!


Tio-femton kommentarer på förra inlägget ...

Tio-femton kommentarer på förra inlägget och jag visar nya killen på bild! Det är ett löfte!


De senaste två dagarna har den nya killen ...

img_1800 (MMS)

De senaste två dagarna har den nya killen (tills vidare blir det hans benämning, har förmodligen dussintalet namn på honom redan, han är en sån man kallar saker) skickat med mig himmelskt god mat till jobbet (han är visst en sån ;) ), och jag känner liksom att jag måste återgälda med nåt fantastiskt. Men förmodligen har jag fått nåt om lite bakfoten, för rätten jag komponerar består av MINA favoriter. Chèvre, pinjenötter, paj, avokado. Bara mozzarella som saknas för total matorgasm. Imorgon blir det Thessaloniki för min del, Bryssel förra veckan, Magdeburg strax .... Oj jag skryter visst (eh, ja.. Medvetet , jomenvisst, är typ imponerad av mig själv ;) ) BTW, jag ser ju att ni är 40-50 unika besökare varje dag som hänger här igen (nöjd, med tanke på mitt kassa bloggande). Vill ni se nya killen får ni skriva en kommentar, så ska jag outa honom med en bild! Promise!


Igår skruvade vi upp hyllor och drack vin....

img_3352 (MMS)

Igår skruvade vi upp hyllor och drack vin. Idag känner jag mig full när jag tittar på resultatet


Eldprovet för en ny relation!

img_2931 (MMS)

Eldprovet för en ny relation!


Man vet att man är gammal när man är på vä...

img_8717 (MMS)

Man vet att man är gammal när man är på väg hem från krogen när ungdomarna är på väg ut till den. Bara så (ungdomarna skulle varit med på bilden, bara det att de hann passera innsn gamm-Åsa ens fått fram telefonen med kameran)


Min balkong var h e l t ren från snö i för...

img_2911 (MMS)

Min balkong var h e l t ren från snö i förrgår, och igår när jag kom hem såg det ut såhär (post snöoväder). Jag känner hur min tilltänkta BMW-mc glider längre och längre ifrån mig. Jag tror på riktigt att det aldrig kommer att bli vår. Jag flyttar från Norrland och möts av den värsta snövinter jag upplevt på decennium. Det är nåt lurt här!


Min tvätt-och städdag går väl bara sådär m...

img_2899 (MMS)

Min tvätt-och städdag går väl bara sådär måste jag säga. Jag multitaskar på annat vis istället (tv och serier på datorn samtidigt). Fick ett ryck vid 12snåret och tänkte sätta igång och det resulterade i att jag iallafall har tagit fram skurmedlet som står här på vardagsrumsbordet och blänger anklagande på mig.


Fredag innebär styckblommor (egenköpta för...

img_6427 (MMS)

Fredag innebär styckblommor (egenköpta för det verkar vara ett livsprojekt att hitta en kille som hajjar att de ska "keep ém comin'" regelbundet) och vin. 50 tulpaner för hundra pix fick det bara vara värt denna vecka. Man ska inte ta sig själv för givet....eller nåt!? Men det känns lite tragiskt på nåt vis, som att det bara är två steg bort från att skaffa massa katter och sluta tvätta håret. Jag ville klämma in en stor kofta med stora hål i oxå, men jag tror ni hajjar konceptet! Huvva!


Min syster och en kille som hänger hos mig...

img_2624 (MMS)

Min syster och en kille som hänger hos mig titt som tätt hävdar att mina sovrumsgardiner är fula och pensionäriga. Inte kan det väl stämma heller. De där snygga...som jag är så nöjd med...eller?