Mobilblogg!?

Testar mobilblogg igen, de hade visst bytt nummer. Man brukar säga på såna där mode-bli-modell-program att man måste ha en personlig gångstil på catwalken. Om det är nyckeln till framgång så har vi en blivande supermodell i Moa


Ikväll tar jag nog tag i det här lite!

Det är skit det här. Jag vill blogga. Tro mig när jag säger det. men jag har alltid mms-bloggat, och nu är det "no kan" med det och då blir det inte mycket gjort här. Ikväll kanske jag gör en liten bloggserie över inläggen som aldrig blev.

Ägg är bebis

Kommer ni ihåg att jag berättade att syrran donerat ägg för ett gäng månader sedan? Nå, nu har hon fått en uppdatering. Om 10-11 veckor så föds det en liten bebis tack vare henne. Ett par blir föräldrar för första gången med hjälp av min syster. En riktig bebis. Ger det er inte rysloppor så säg!?

Jag vill ha hit min syrra till varje pris nästa helg men både hon och jag är panka. Inte lite lagom panka utan SKITpanka. Någon som har något tips om hur man kan få upp henne ändå? Alltså utan att "sms:a låna" eller så. Kanske någon som ska bila upp från Sthlm nästa helg!? Eller nån som känner till nåt sätt som man kan få en gratis flygresa?

Jag kan inte mms-blogga

...sen jag skaffade 2 bloggar. Det är det som händer här, eller gör att det inte händer nåt här. 99% av mina inlägg är mms-bloggning. Man ska kunna göra det när man har 2 bloggar, men det FONKAR inte. Jag funderar på att skapa en ny blogg på nån bloggserver som har en blogg-app till Iphone, då jäklar i mig ska ni få se på blogga.

Jag behöver en nystart! Vad ska den heta? Helst nåt fyndgt, men mina fyndigheter har passerat sitt bästföre-datum för läängesen och jag lämnade mina hjärnceller i Sollefteå.