Misstaget blåbärsgröt. Don't do it! Oavsett om det nu skulle vara

DSC00317.JPG
Misstaget blåbärsgröt. Don't do it! Oavsett om det nu skulle vara gott (vilket det inte är) så får inte hjärnan ihop att något som ser ut som rödkålssörja skulle smaka gröt och blåbär.

The Pudel

DSC00152.JPG
Min pudel är en ganska go och fin sak för det mesta.

Härom veckan blev han lite sur på mig.
DSC00190.JPG 

Resultat av beteendet?
Han fick som han ville!

Han kallar det "learning by doing". Han gör (hugger). Vi lär (att inte tjafsa/ifrågasätta hans vilja).

Det funkar bra för honom!

SkönhetsMISSAR!

Det här är så kul!! Förbättrar hon synen på blondiner? Synen på skönhetsmissar (missar är bara rätt benämning)?

Nääääee tror inte det!!!!!!!!!

Förbättrar hon min dag?

HELT KLART!

Mannen med världens längsta armar har parkerat sin cykel utanför Ica tro

DSC00315.JPG
Mannen med världens längsta armar har parkerat sin cykel utanför Ica trollet Sollefteå.

När tiden går låååångsamt!

Sitter och tragglar andra dagen efter semestern. Önskar att det vore fredag (denna fredag ska jag fanimej ut på after work och dricka massa ÖL). Det känns liksom som om jag redan jobbat en hel vecka, och så är det bara ANDRA dagen. Ni som, så som jag, sitter och smygsurfar, Är det fredag? (klicka där alltså, mamma! Ljud på!)

Back to work!


Just my luck

Idag är första dagen på en vecka som jag lyckats inhalera syre genom näsan. Sambon väckte mig kl 6 imorse eftersom han var rädd att jag höll på att dö då jag vid varje andningsförsök bara gurglade och rosslade. Efter morgonens första kraftiga snortömningssnytning blev jag alldeles chockad över att nåt faktiskt verkligen verkar ha lossnat och försiktigt och långsamt släppte in syre i små portioner genom min vänstra borre. Och har fortsatt att göra så.
Nåväl, hur är vädret på min första friskare dag (jag har till och med tagit en mikroprommis med terroristpudeln, dock inte helt utan besvär)?
KASST såklart!

ahgfk/*#¤%ajhglk%#"auyga&%?uhtrea HELVETE!

Synd om mig igen och tankar om barn

Förra veckan träffade jag min systerson, lilla Teddan. Vi lekte och hade jättemysigt. Han hade en liten lätt snuva, nothing more nothing less. Efter en stunds lekande kom han helt sött fram till mig för att gosa. Han la sina små händer på mina kinder och liksom näsgnuggades lite. Mitt hjärta smälte, bigtime. Sen liksom stelnade han till. Drog bak ansiktet litelite och såg liksom förbryllad ut. Sen PANG helt utan (typ) förvarning, nös han rätt i ansiktet på mig och lämnade en gigantiskt snorkaskad över HELA mitt ansikte.

Dagen efter gick jag till sängs med lite ont i halsen. Och vaknade ytterligare dagen efter av att jag mådde kraftigt illa och inte kunde andas. Jag rusade till toaletten och kräktes kraftigt. Vad kräks man då med tom mage. Jo, när man blivit smittad av den elakaste formen av barnförkylning, då kräks man SNOR!
Sedan dess har jag haft en av de värsta förkylningarna i världshistorien. Jag skulle förmodligen hamna i Guiness rekordbok om jag samlat upp att snor jag snutit ut i en jätteskål. Den skulle troligtvis visa en sådär 3-4 liter snor. Och inte sånt där harmlöst genomskinligt vuxensnor utan sånt där riktigt gulgeggigt kletbarnsnor. Efter tre komplett däckade dagar till sängs har min kropp nu bytt taktik. Från 100% snorfors genom näsan kör den nu 70% upphostat snor och 30% näsutblåst snor.

Igår låg jag säkert i en halvtimme och irriterade mig på att några satans ungar (ganska långt bort  lät det som) höll på att pipa och tjuta k o n s t a n t. Tills jag upptäckte att det var mina gutturala utandningsljud som tjöt som ett avlägset iiiiiiiiii varje gång jag andades ut. Så jag fick vända min irritation mot mig själv. Inte lika trevligt.

Enda "positiva" denna vecka är att jag lunnat ägna bloggen lite mer tid (jag vet, ett halmstrå och syrebristbloggande kanske inte är det bästa) men det är mest för att det är det enda ställe jag orkat förflytta mig till från sängen. (den står precis bredvid)

Slutsats: Barn= mördarbacillusker. Stay away, om du kan

Note to myself: Skaffa berlinermauer-immunförsvar innan jag ens börjar fundera på att skaffa barn

Note to myself 2: Bli bara sjuk på regndagar, INTE på de enda få futtiga soligaste dagarna på sommaren.

Meddelande till Ted: Vi ses igen först på den gråaste vinterdagen. Inget personligt, men dina baciller har nåt riktigt otalt med mig. Eventuellt kan vi ses om jag är less på jobbet nån gång eller bara känner för lite självspäkning.

Saker man gör i Finland (och båten på vägen dit (..och hem) )

På vår resa till Finland passade vi bl.a. på att träffa mumintrollet. Han mumlade nåt konstigt på finska. Jag nickade och log och fortsatte kramas. Han var ju så mjuk och gosig liksom. Sen började han vifta och gorma nåt om till för barn och pärkällä och nåt. Det visade sig att mumin inte var så värst helylle trots alltsen shoppade vi lite i butikerMen mest av allt åkte vi båt, och DANSADE. Lite fastnade tydligen på film som finns bevarad om man klickar på länken HÄR

Undran

DSC00314.JPG
Undrar bara lite hur sundsvalls skarpaste kommunpolitiker tänkte när de spånade fram idén och ordnade med lite soft släpig rnb i flertalet högtalare och lite schysst stämningsbelysning (ena köttrosa och den andra sensuellt blå) i stadens våldtäktstätaste 2 tunnlar.
Fixa bättre arbetsmiljö för våldtäktsmännen?

När ingen ser... Visar andreas sitt rätta jag.

DSC00312.JPG
När ingen ser... Visar andreas sitt rätta jag.

För mig kändes det självklart vem som skulle ta resesängen och vem s


För mig kändes det självklart vem som skulle ta resesängen och vem som skulle ta den gigantiska stora mjuka soffan.

Ante undrade om vi verkligen skulle åka ända till slut (slampa)

DSC00307.JPG
Ante undrade om vi verkligen skulle åka ända till slut (slampa)

Vad säljs i en automat på finlandsbåten? Bara det mest nödvändiga

DSC00304.JPG
Vad säljs i en automat på finlandsbåten? Bara det mest nödvändiga när affärerna stängt på en finlandsfärjekväll tydligen. Du kan ju ha glömt tandborsten. Du kan ju få mens. Du kan ju råka få med dig nån "hem" till hytten du inte räknat med. Eller euhh alltsammans på en gång. Välkomen till Silja Line!

Est is best spelar ikväll mé. De är...ja, typ välklädda (o

DSC00303.JPG
Est is best spelar ikväll mé. De är...ja, typ välklädda (om en avlagd rysk skridskoklänning räknas) iallafall.

Nu lämnar antes näsa helsingfors.

DSC00300.JPG
Nu lämnar antes näsa helsingfors.

Östersjön by night. Vlade och svettis åker finlandsbåt och lyssnar p%E

DSC00297.JPG
Östersjön by night. Vlade och svettis åker finlandsbåt och lyssnar på est-dansband som försöker sig på svenska dansbandsklassiker utan att kunna ett ord svenska. En och en annan drink blandad av jokern slinker också ner.

Svetlana och Vladimir har svidat om till sommarstassen.

DSC00287.JPG
Svetlana och Vladimir har svidat om till sommarstassen.