Midsommar: festen har inte börjat förrän d...

Midsommar: festen har inte börjat förrän du blivit kissad på. För mig har festen just börjat!!


Nu: SEMESTER

Precis så här känner jag inför det!


På order

img_0559 (MMS)

Jag fick order om att posta nåt nytt, och jag är inte den som är den, så då gör jag det. Säg hej till min syster. Så här ser hon ut, och jag inser nu att jag aldrig presenterat henne riktigt på bloggen här. Hon är en äkta homo mammus (alltså fast helt straight). Bilden till ära har hon även iklätt sig huvudbonad. Jag tyckte den var lite märklig men hon insisterade och sa att det var coolt.


Jag känner att jag måste sätta ner foten l...

img_6807 (MMS)

Jag känner att jag måste sätta ner foten lite, visst har hunden min Stockholmspåbrå på sätt och vis genom mig. Men när han blivit så "för fin" för att gå på gräs att han balanserar på en centimeterbred stenkant för att slippa beblanda sig med det hela, då har det gått för långt. Imorgon kör jag grästerapi. Vi börjar med ett löv som hsn får sniffa lite på, för att sakta närma oss en gräsmatta, och innan man vet ordet av kanske han till och med kan njuta av grandoft i en skog. Som vanliga hundar gör. Men tills dess så am I cutting off the gåslever och aromamassagen. Champagnefrukostar kan han också glömma, åtminstone nån vecka framöver. Då får vi se vem som är boss, e g e n t l i g e n!


Jag får besök i helgen. Bättre ledtrådar a...

img_6807 (MMS)

Jag får besök i helgen. Bättre ledtrådar av vilka som kommer GÅR inte att göra!!


Egenköpta rosor (varje vecka) och skådecit...

img_0640 (MMS)

Egenköpta rosor (varje vecka) och skådecitroner.. Jag närmar mig sakta men säkert titeln patetisk!


godnatt!!!

img_6807 (MMS)

godnatt!!!


104324 Fest en tisdag oxå, det är nästan v...

img_0614 (MMS)

104324 Fest en tisdag oxå, det är nästan vidrigt. Lite konst?! på det oxå.


Det finns bara en sak som är värre än för ...

img_6807 (MMS)

Det finns bara en sak som är värre än för mörka nylonstrumpbyxor, och det är för ljusa. Det är ingen höjdare att irra omkring och se ut som om man varit på kyrkogården och lånat en underkropp. Nu- festmiddag. På en måndag. Lyx!!


Lyckan, livet, läsa och sushi!

img_0599 (MMS)

Lyckan, livet, läsa och sushi!


Det står klart att det iallafall inte är d...

img_6807 (MMS)

Det står klart att det iallafall inte är denna sommar som jag blir allmänbildad! Jag har laddat upp med larvigt många chiclits som jag slukar i rasande takt. Det är bara en tidsfråga innan jag börjar modeblogga och springa på Stureplan.