Ja god jul på er förresten! Våra magar spänner och huvudet snurrar%2

DSC00411.JPG
Ja god jul på er förresten! Våra magar spänner och huvudet snurrar. Nu är det jul igen.

Skabbigt skit!?

Om det var nån som trodde att min sambo inte var uppdaterad på inredning och regelbundet läser inredningsbloggar, så har den...rätt. Men han försöker, verkligen.

Jag har målat en stor vit ram som jag ska göra anslagstavla av och Ante var nere i källaren och skulle fixa till det sista med den igår när han glad i hågen ringde och sa följande.
-Om du vill kan jag slipa lite på den och göra den shabby shit!

Skabbigt skit???? NEJ TACK! Det var ju det den var innan jag målade den liksom.

Det han nog menade var
det här

HYPPO ELLER TRASIG?

DSC00417.JPG
Jag har fått frikort på sjukan. Innebär det att jag är hypokondriker eller bara helt enkelt borde reklameras?? Nåt måste ju blivit fel i tillverkningen om man är SÅ sjuk vid 27 års ålder. kan man stämma mamma och pappa då? Skit samma! Fan vad här ska gås till doktorn. Hm...har jag inte lite konstigt ont i tårna, och faktiskt axlarna också?
Yiihaa grrratis!!

Är det nåt som jag ärligt kan säga att jag faktiskt är ganska br

DSC00414.JPG
Är det nåt som jag ärligt kan säga att jag faktiskt är ganska bra på så är det att baka. Tills igår. Då presterade jag de här åbäkena till saffransmuffins. Brända fula sneda och helt omöjliga att få ur formen. Satans skit. Min självkänsla är helt i botten. Jag klarade inte ens av att komma på nåt pyssel att ta med till glöggmyset jag ska till där det var obligatoriskt. Jag har med några nedrans FÄRDIGklippta silkespapper för julgranshjärte tillverkning. Färdigklippta liksom. Då är de ju i princip redan klara. HusmorsÅsa kanske är död, och vem ska jag vara då? MekanikerÅsa?

Förlåt men här kommer snusk!

Hemskt ledsen att jag måste ta upp det här men jag behöver hjälp igen. Jag måste ha hjälp av er som läser att bekräfta att det inte är jag och killen som lider av tyst tourettes eller bara onödigt snuskig fantasi.

Har ni sett den irriterande Garmin-reklamen där en stressad nasalljudande kör sjunger, samtidigt som en tjej med ett ögonbryn kör omkring i en bil efter anvisningar från sin Garminmaskin. Mitt i låten sjunger några gubbar långsamt samtidigt som en kines mimar

DING... DONG... DING... DONG

Nu till snusket. Lyssna NOGA till meningarna direkt efter dingdongandet. Jag KAN bara inte få det till nåt annat än (skulle jag kunna skriva jättelitet eller kodat på nåt vis så skulle jag, men det går inte så here goes)

kuken står still
det fixar vi till

Har jag/vi rätt? Eller sitter vi där och blir generade i onödan? Upprörda för alla stackars små barnaöron som hör och barn som därmed fördärvas.

Nettan hittade den på worldwideweb

http://www.garmin.se/startpage_20071116_tvspot.aspx?pageid=2

Med risk för att bli idiotförklarad

Saker som jag aldrig lär mig trots att jag (ofta med hjälp av Andreas) lärt mig dem gång på gång på gång
Ni får gärna hjälpa till så kan jag använda det här som uppslagsverk när jag undrar igen

* Om skorstensröken stiger rätt upp ur skorstenen istället för att den viker av åt nåt håll, innebär det att det är högtryck eller lågtryck? Eller visade det bara på om temperaturen är hög eller låg ute. Eller kanske bara om det blåser eller inte!?!?

* Är det högtryck när svalor flyger högt och lågtryck när svalor flyger lågt. Eller är det tvärtom? Gäller det alla fåglar? Kan skatan visa om det är regn på gång?

* Är högtryck bra eller dåligt väder? Undrar samma med lågtryck förstås.

* När något ligger en i fatet är det bra eller dåligt?

* Lever han den där skådisen som spelade lite trög och dum men snäll i Jönssonligan? Alltså inte han stekaren. Jag var övertygad om att jag hört att han dött nån gång i mitten på 90-talet men sen dök han upp i en nyproducerad serie sådär i slutet av 90-talet.

* Vad är skillnaden på rebublikaner och konservativa? Är det nån skillnad?

* Är lönebidrag a-kassegrundande?

* Vad innebär en flaskhalseffekt egentligen?? Hur förklarar man den?


Saker som jag måste fundera 2 ggr på innan jag säger. Som jag egentligen kan innebörden på men ändå måste tänka till före användning

* Högkonjunktur och lågkonjunktur

* Att göra någon en björntjänst

* Boris Jelstins namn (uttalas baris eller boris?)

* Vilket som är vad av astronomi och astrologiMina största brister tycks kretsa kring metereolgi. Spännande. Jag kanske ska ta mig en kvällskurs eller så. Eller kanske bara köpa mig en bondepraktika.


tjejglöggidolkväll hemma hos mig ikväll. Jag borde alltså verkligen damm

DSC00412.JPG
tjejglöggidolkväll hemma hos mig ikväll. Jag borde alltså verkligen dammsuga om jag inte vill att mina gäster blir uppätna av dammråttorna. Så vad gör jag då? Jag har inte klivit upp ur sängen ens utan ligger och kollar på tv. Vad ska jag göra åt det? Jag vet inte men jag har inga planer på att kliva upp.

Dagens härligaste händelse

Vi är på Ikea idag och handlar. Min älskade (men tydligen mindre språkbegåvade)  sambo blev just lite sur på mig. Jag kan kanske förstå det. Jag avfärdade just lite (jätte) drygt med rynkad näsa hans inredningsförslag rakt av. Det som han just entusiastiskt och inlevelsefullt presenterat. Man skulle kunna säga att jag högg förslaget vid fotknölarna. Det var då han gjorde det. Kallade mig för zigenarslödder!?.
Jag kan bara inte bli sur för det. Det går inte. Någon som säger så VET att han förlorat. Då när man inte har några som helst vettiga argument kvar. Det är då man säger zigenarslödder till sin väldigt oromska flickvän. Och vad ÄR ENS ett zigenarslödder och vad har det med inredning att göra? Inget. Det har med svidande och total argumentsförlust att göra. Jag blir bara SÅ nöjd. HAHAHAHAHAHA!