Okej, nu är nog måttet rågat. The

MMS

Okej, nu är nog måttet rågat. The botten is nådd. Nu har jag nog tvättat bort minsta tillstymmelse till det faktum att jag är stockholmska. Men jag är till och med beyond det. Jag är inte norrlandsbo ens. Jag är amerikanskt trailortrash. Vitt slödder. Iallafall så kvällarna. Sådär runt 22-23 när jag promenerar pudeln på sista rundan. Och just då är nog den enda gång jag uppskattar höstens mörker och fasar sommarens avslöjande ljus.


Vad ska jag heta?

Jag börjar bli förbannat less på mitt bloggnamn. Det kanske var kul och fräsigt för tre år sen när jag började blogga. Nu är det bara efterblivet. Som att jag är den sista i hela världen som upptäckt bloggar och helt missat att nu ska man ju tydligen INTE blogga längre. Det börjar bli ocoolt.

Bloggar man när man är sisådär runt de trettio så är man jämnställd med alla småfjortisar som bloggar om godaste tuggummit och snyggaste glitterpennan att skriva i "Mina vänner-böcker" med.
Bloggar man, när man för länge sedan kvalificerat sig till att kallas vuxen, så kan man inte klaga på modebloggar, känslobloggar och alla andra bloggar som man tycker är meningslösa. Det finns liksom ingen större mening med din blogg heller, hur mycket du än vill det. Det finns liksom alltid någon eller många som tycker att "Vad i helvete bloggar hon för, TROR hon att det är någon som bryr sig. HAR hon inget liv eller".
Det handlar ju till syvene och sist bara om narcissism, det kan vi ju vara på det klara med.

Så.. tillbaka till frågan. Antingen får jag lägga ner att blogga eller byta bloggnamn. Vad ska jag i så fall heta?

Åsa -öppen narcissist

Finns det vaccin mot Nynäs?

MMS

VAD I SKIT? Kan man vara allergisk mot en stad?? GÅR det? Kommer ni ihåg det här ? Det startade då jag var på väg till Gotland. Då åker man färja från Nynäshamn.

Idag har jag varit iväg med jobbet på besök. Nu har det börjat klia och svida i läpparna som långsamt blivit rödare och blankare (variga igen!?) OKEJ, på bilden ser det ju bara ut som att jag plutar och posar. Men det gör jag inte. De är pluffsiga!!

Och vart har jag varit?

NYNÄSHAMN!!!!


GRATTIS BROLLAN!!!!Idag fyller den bästaste coolaste lilla Mörten år!!! Han har kommit ikapp mig och idag blir vi lika gamla! TJUGO år. Tiden går fort. Speciellt för honom. Närmare bestämt 9 år lite uppspeedat, och nu innehar vi samma ålder.  Jag är så stolt över min brorsa. Han skaffade fast heltidsjobb, utan att ha arbetat EN ENDA dag innan. I princip direkt efter skolan. Och nu ska han bli hemmansägare. En liten liten etta i V-by. Som han, mot alla nedriga Stockholmsodds, fått i första hand.

VAD ÄR DET FÖR DAG IDAG?? VAD ÄR DET FÖR DAG IDAG (okej, det ska va nåt annat här enligt sången, men jag minns fan inte vad)?? IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR MÖRTENS FÖDELSEDAG. HURRA HURRA HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sushi i sängen, med stor platt-tv

MMS

Sushi i sängen, med stor platt-tv på väggen framför. La dolce vita! Jag ska bli filthy rik och flytta hit och jämt ligga här som en fet patronska med ledgångsbesvär och göra mitt bästa för att försämra mitt kolesterolvärde.


Bor på hotell i Sthlm några dagar

MMS

Bor på hotell i Sthlm några dagar i jobbet. Jo jo, fint skare va. Synd bara att slösa ett så vackert rum på mig. Jag har gjort mig.... hemmastadd... skulle man kunna säga. Tog mig bara 20 min att fördärva rubbet.


Fåfänga bor inte här!

MMS

Kalla mig för i satan inte fåfäng. Så här vandrar jag runt bland folk som en annan färgblind soptippsanställd. Till och med Hilding skäms över mig på kvällspromenaden. Men jag. Jag njuter. Jag är varm och riskerar knappast någon spontanvåldtäkt.

Dagens outfit:

Gröna plyschbyxor - Kläddax anno 2003
Kornblå typ Goretexjacka -second hand/VINTAGE
Vandrarkängor -Jädra fina serni, kostar mer än 10 ggr hela resten av outfiten (vilket inte säger mkt) Alpine är märket hur som haver
Blyertsgrå kondomtight stickad mössa - OKQ8 impulsköp 2005


Femklöver

MMS


Betyder en 5-klöver lika mycket tur som en respektive 4:a? Har den samma verkan även om man inte funnit den själv? Bringar en stulen multiklöver lycka i livet?
Nu har jag den hur som helst! Nu vill jag veta hur den funkar och när jag ska börja spela på lotto.


Fashionblogging

MMS


Blå skor till rosa plyschbrallor. Så många nyanser av blått som jag inte ens visste att de existerade, på en och samma joggingsko. Till det babyrosaste av de babyrosa mjukbrallorna. Så jäla snyggt. Och ja, jag ska gå så på jobbet idag. Vasst!


Håll hårt i mig Andreas!

Jag kan vara din sista shot på loooove.

http://www.expressen.se/sex/1.1289846/kvinnor-tander-pa-korta-ben

Gissa bajset!

MMS


Hilding har ätit vad? Den här är svår! Han fick födan 21,00 igår, ganska precis. Vilket innebär att han processar mat på ganska exakt 20 timmar och 22 minuter och 10 sekunder. Det tog mig nog 8 sek att plocka upp det, granska och bestämma mig för att fota. Mycket intressant. Det här ska forskas vidare på. Går olika saker olika fort? Ikväll kanske vi testar nåt grönt, för festlighetens skull. Rosa och rött blir för vidrigt för det kommer se ut som tarmbitar och blod.

Notera att han inte verkar tugga. Den glupska lilla luringen.


Jag ska bygga in mig tills jag inte syns

MMS

Veckans burkskörd hittills. Ja, på jobbet bara alltså.