Som en utveckling av mitt förra inlägg i form av en visuell nära-å

DSC00368.JPG
Som en utveckling av mitt förra inlägg i form av en visuell nära-åldrings-upplevelse har min sambo nu även bjudit mig på en försmak av personen Andreas 70 år. Till min stora förskräckelse och fasa upptäckte jag imorse när jag skulle ta bilen för att fara till jobbet att han klätt hela innandömet på bilen med nån slags oskön galon.

Åsa 70 år

image83

Hello Kristina Lugn (fast på en good hairday) liksom. Åldras med fördel, mjae knappast. Och på nåt sätt lyckas den där redan så dominerande stora (eller snarare tjocka breda) delen i mitt ansikte, näsan, bli ä n n u större.  Och på nåt sätt ser det också ut som om nån satt mitt huvud i en tving de senaste 50 åren och klämt ihop skallen.

Men det är bättre än Janne Loffe Carlsson som jag tydligen ska leva med om 50 år. Klicka på länken för att se Andreas 70 år (det tar lite tid att ladda upp, bilen hamnar till vänster. Men det är VÄRT det)

http://www.amfpension.se/mms/?lid=6m4n9n5x5y

Provade med en annan bild på mig som tydligen visar att jag ska se ut som en blandning mellan pappa och en elak vätte. Kolla in

http://www.amfpension.se/mms/?lid=6n5a1t9b5y

Vad blir det för lunch imorgon?Svar: hudfärgat

DSC00359.JPG
Vad blir det för lunch imorgon?

Svar: hudfärgat (ps. speciellt om man är kines)

Jag utnämner härmed mig själv till drottning av osmakligt utseende på maträtter

Varför man har akne

Mats Berg  (typ en finndoktor) har knäckt koden Akne och går nu ut med lösningen i Aftonbladet. Han tåtar ihop en liten lista på hur man ska undvika att få acne. Jag får utgå från att den är graderad på det viset att det viktigaste står först, det näst viktigaste näst först och så vidare. Punkt nummer ett måste ju ha varit det han främst och först tänkte på. Så här ser den ut

7 råd till dig med akne

1. Undvik feta salvor och anabola steroider.

2. Tvätta med tvål och vatten en gång om dagen.

3. Behandla med en receptfri gel eller kräm, t ex Basiron.

4. Ha tålamod - det finns inga snabbmetoder. Ofta får man räkna med att behandla i 3-4 veckor.

5. Hjälper det inte - sök hjälp hos skolhälsovården eller vårdcentralen.

6. Blir du inte tagen på allvar - stå på dig. Ta hjälp av dina föräldrar om du är ung. Sista utvägen är att begära en remiss till hudläkare.

7. Mejka över om du känner för det.

JAHAAAAAAAAA, så jag bör alltså SLUTA med anabola steroider!? Men DÅSÅ!! Finnfri life, here we come!!! Anabolafria aprikosstjärtansikten.
Och att man ska tvätta ansiktet med tvål och vatten. Det känns helt revolutionerande. Vi svenskar lever ju kvar i medeltiden. Inte har vi fattat att man med jämna mellanrum ska tvätta av skiten från ansiktet.
Mats Berg for Nobelprize nästa år röstar jag.


Jag är på parmiddag med hundra par typ. Erika verkar tro att man int

DSC00353.JPG
Jag är på parmiddag med hundra par typ. Erika verkar tro att man inte kan köpa dricka på restaurang för hon har med egen som hon Smusslar fram då och då.

Dagens lunch. Hundbajs med potatis. Yammie! Not so much.

DSC00342.JPG
Dagens lunch. Hundbajs med potatis. Yammie! Not so much.

Våra beskyddare -tur att de har huvudet på skaft!!!

Läste i Expressen om polisens teorier kring en försvunnen tjej. Slogs av att den där poliskåren vi har i Sverige verkar verkar bestå av ett gäng riktigt skarpa knivar!! Toppen av ligan liksom. Så här stod det.

 "En av polisens teorier är att Veronicas kropp grävts ner någonstans.
Vid en husrannsakan i den misstänktes flickväns lägenhet hittades en spade gömd i en garderob. På spaden fanns jord."

Men GODDAAAAAAAAAAAAAAG yxskaft. En spade i en garderob (som f.ö troligtvis inte är en klädesgarederob) känns inte helt konstigt när man bor i lägenhet. Och hur visste man att den var gömd? Stod det på den, eller är det vanligast att man har spadar på hedersplats på väggen i vardagsrummet annars? Inte heller det faktum att det var JORD på spaden känns chockerande. Vad hade varit normalt att finna på en spade i så fall?? Smink? Lingonsylt?

Jag hade kanske reagerat och stämt in i misstankarna om det hade stått "Vid husrannsakan hittades en spade gömd i sängen. På spaden fanns blod och hjärnsubstans."

Vad tror ni? Är polisen nära lösningen?? Hoppas de inte gör husrannsakan hos mig. DÄR skulle de finna mystiska saker "gömda" i garderoben. Hur skulle de till exempel tolka min gigantiska samling rengöringsmedel? Speciellt som lägenheten är allt annat än ren. Gulp!