The price of barn! Syster med familj var h...

img_0592 (MMS)

The price of barn! Syster med familj var här i helgen. Jag har lärt mig minst 3 saker som lämnar nästan outplånliga spår. Köttbullar på träbord är en. Men ungarna själv är en annan, så nu sitter jag här i saknad och lyssnar på mina egna andetag..och äcklas (det tjuter lite konstigt ur näsan för varje utandning)


Dagens fråga: varför ser Åsas fötter psyks...

img_6807 (MMS)

Dagens fråga: varför ser Åsas fötter psykstörda ut?


Fördelen med att bli tjock är att man helt...

img_6807 (MMS)

Fördelen med att bli tjock är att man helt plötsligt fyller ut alla de där postorderkläderna som var på tok för stora men som man var för lat för att skicka tillbaka. Så idag gör vi tummen upp för fetma och Ellos stora storlekar! Ps. Jag vet att det ser ut som att jag liftar, men det är bara en demonstration på min totala oförmåga att göra två saker samtidigt. Fota själv och cool pose krockar lite, men mina intentioner var goda. Och under den halvtimme jag övade på att göra den coola posen så såg den verkligen häftig ut!! Men det är fritt för tolkning för jag behöver också lift till Umeå idag!


Heta tips för SEXTON år sen

img_0514 (MMS)

Hittade en bild jag tagit med mobilen, när jag låg i sängen idag och väntade på att jag ska sluta vara så sjuk. Detta, mina vänner, är Andreas val av första bok som han ska läsa. Alltså han HAR läst förut, i mellanstadiet läste han baksidan av Djurfarmen av George Orwell. Det vet jag, för den recensionen har jag läst. Men nu tänkte Andreas att det var dags att bita tag i något nytt, och han har ju funderat på det här med aktier. För han vill inte bara bli beläst, han vill bli rik också. Så nu ska han få heta aktietips från den här boken från -94. HAHAHA NITTIOFYRA!!! Och han har mitt fulla stöd!!! Det ska bli ett sant nöje att följa den här utvecklingen!


Bränna bort bacillasVid hårda tider får man ta till hårda metoder. Tacken för att jag var i Stockholm i helgen och hjälpte mina föräldrar att flytta visade sig vara en fetingförkylning med hög snorproduktionskvot! Toppat med en högst ambivalent feber. Svettas, frysa, svettas, frysa, på repeat.

Min kollega föreslog starksprit och eftersom hon är en kvinna jag respekterar och ser upp till så lyder jag blint. Jag VILL bli av med skiten.
Sjukdom är som en gammal romans. När man är frisk så minns man den som behaglig småfisande uppvilning. Men när man är fångad i den så minns man vilken skit det rör sig om och varför man ville att det bara skulle vara slut sist man interagerade.
Så jag letade upp det starkaste jag kunde hitta i spritskåpet. Och av ljummen öl, en flaska förlängesen öppnad vin (numera mögligt) så kändes den 3 år gamla (och äkta) mexikanska tequilan given. Värktabletter i kroppen till trots svepte jag en nästan hel äggkopp. Och nu sitter(ligger) jag här nerbäddad i sängen och känner mig som Sue-Ellen från Dallas, snurrig på lite ditt och datt. Och näsan rinner än. Men jag ska ge det lite tid. Hjärnan går på lågvarv så fler tips mottages tacksamt!

Följ Statoilskåpbilen var instruktionen......

img_6807 (MMS)

Följ Statoilskåpbilen var instruktionen...mmm okej...


Let me förstå det här rätt nu. Toaletten i...

img_6807 (MMS)

Let me förstå det här rätt nu. Toaletten i fråga är till för handikappade och pilska kärlekspar?!