Hur man trimmar magen

71d9ac324eb87938e036fdad89bcf728.png


Sitter på jobbet och känner mig lite sötsugen (jätte). Vi har, vad man skulle kalla, lite av en slow night. Men det är kanske mest glädjeflickor som rör sig med den termen.
Jag gör mitt bästa för att stilla suget (sötsuget) med cola och bafucin. Det funkar men med den tråkiga bieffekten att käften är helt nästan tandläkarbedövad. Mycket märkligt. Magen kurrar oxå minst sagt oroväckande mycket efter den där sista (eller senaste kanske är mer rätt term, jag har nån timme kvar att jobba) bafucinen jag hetsåt.

A är hos sin bror och bjuds på lyxmiddag och vill aldrig mer komma hem till min skitmat säger han.


RIKEDOM

0-71f41c1622dbba2f4268fa54d23add96.png


Man vet att man är rik när man hittar en enkrona i gräset och tänker -äh, vad ska jag med den till och utan ånger går vidare. Gött så!

OBS! Detta är baserat på en sann självupplevd historia.


Favorit i ständig repris -Mysbrallan

583baed140a5570eba41c52231b8156d.png


Idag är ingen vanlig dag för idag är det
"mysbrall på jobbet"-dag. Hurra hurra hurra (...eh). Dagen mysbralle-set går i mörklila. För att gestalta min kärlek till plommon (....eh igen). För att få till den riktigt coola looken har jag en mysbralle-jacka i storlek bebis. Detta missmatchas med en röd vinterjacka (lite nonchalant släng i bakrunden) för jag har svårt att fatta att det är varmt ute.


Jajjamen, nu är jag ju en sån där riktig blogg

Jag, som vanligtvis är den kvinnliga motsatsen till Alexander Lukas,  vann lite hårprodukter på en sida som jag har lovat syrran att hålla hemlig. Verkar ganska lätt att vinna fina och halvdyra grejer. Jag vann hårgrejer för typ 800 kr,Den där gröna gegg-grejen verkar vara styling för kortare hår. Ni vet. Sån där liksom vax-smet-klägg (äh, läs om den
här.)

Jag behöver den då inte och jag gillar mina killar med rent okläggigt hår.Nån kille/man/gubbe från Sollefteå som kommenterar det här inlägget, vinner klägget. Kommentaren får gärna handla om hur snygg jag är. JA, här diskriminerar jag å det grövsta. Men jag tyckte att det skulle vara kul om nån endaste liten kille/man/gubbe från Solle kunde kommentera nån gång. Det är helt oanvänt ...förutom mitt fingeravtryck som syns lite på ytan (va ju tvungen att känna på vad det var för nåt)

Fattar ni. Jag har en tävling. Nu måste jag väl ändå kunna säga att jag är en riktig blogg!? Fast mest vill jag bara bli av med burken som annars bara kommer att ta plats i vårt dvärg-badrum.

En liten Harry är föddNu är storverken i Karlstad uträttade och en liten Harry har dragit sitt första andetag av många.
Min fina kusin Johanna har blivit mamma. Tillägnar denna visa till henne. En av de vackraste låtar jag vet och tveklöst den finaste sång jag hört som handlar om förlossning (den enda faktiskt.). En låt att gråta glädjetårar och ha lite mammanostalgi till.

Nästa generation

Det är stora grejer på gång i Karlstad idag

Den här veckan hatar vi....

....V6-tjejen!


Tydligen ska hon vara väldigt snygg säger Andreas. Jag utgår från att det inte är Kajsa Bergqvist han syftar på.

Tips på vardagsspänning!

736952e999c641d709f0be4b053b48c6.png


Tips på vardagsspänning: Kissa på jobbet med öppen dörr!

Hardcore-spänning: gör samma men under arbetstid

Freak-spänning: bajja


Jag behöver vänner!

Okej, det här med integritet på Facebook lägger jag ner från och med idag. Min filosofi tills nu har varit att inte "bli kompis" med någon på Facebook som jag faktiskt inte betraktar som vän eller bekant. Nån som jag faktiskt stannar upp, när jag träffar på stan, och snackar lite med (ja, alltså de gånger jag mot förmodan ser personen ifråga, jag är ju typ blind, ni vet). Eller ja, någon som jag iallafall tycker väldigt mycket om, även kanske bara på håll.  Det är slut med sånt nu. Nu är det en kompis-tävling.

Min killäää reggade sig förrförra veckan och flåsar mig i nacken med bara 5 vänner färre än jag. FEM VÄNNER. Jag har varit registrerad i månader och tametusan år och har lååångsamt skrapat ihop min skrala vänskara. Och jag har känt mig nöjd och stolt över den. Men nu är han är ikapp på mindre än 14 dagar. Han är vad man kallar för en kompis-hora på Facebook. Nu ska jag också bli en.Lägg till mig. Bli min vän!!! Spelar ingen roll om du snubblade över mig för första gången just nu. Låt oss bli kompisar! Jag är inte den bästa av vänner. Jag hör sällan av mig. Jag är något av en eremit. Dock en social sådan. Jag gillar verkligen fester, middagar och ståhej, men däremellan. På vardagen. Då gör jag helst ingenting annat än att umgås med mig själv (ja, och så lite pudel och kille). Men strunt i det, "adda" mig ändå.

Nu är det blodigt allvar det här, flest vänner (äkta eller på låtsas) när den dör vinner!

Fönsterlös?

0-642f8add08e94093a5da1c76dd6864dc.png


Ni "ba", mä har Åsa inga fönster.
Jo för tänk se det har hon. JÄTTErena sådana!


Framtiden är härJag glömde ju visa hur de blev.
Glasögonen. Jag går bokstavligen runt och gapar. Ser cool ut, och gapar. Cool för att de är så snygga. Gap för att JAG KAN SE med dem. Det känns som att jag lever i en science fiction-film med ofattbara science fiction-mojänger med omöjliga effekter. Coola solglajjor som man får perfekt syn med. Det är som att det skulle finnas byxor med inbyggd toalett. Eller skor som gick av sig själv som man liksom bara kunde kliva i och sen slappna av så körde de hela gå-grejen av sig själv.

Hemlevererad snabbmat i norrland

04a9fc48f66452c00a2727f8893ef50d.png

Hemlevererad snabbmat i norrland.


Huvudvärken som inte ville försvinna är nästan borta...

...och kvar därinne finns den här låten på repeat


Den årliga festen

0-20ed3766363cab1054eb34365ffa5301.png


Vi är bjudna på fecke! Hos Jehovas. Det kostar inget -bara tid har hon skrivit på vår post-it-lappsinbjudan. Men tid är pengar serni, Jehovas,  så vi kommer nog inte. Undrar hur man osa:r tack, men nej tack till dem. För där står inget nummer på lappen.
Vi var bjudna förra året också men kom inte. Och det var ju inte utan att det var lite småpurkna miner efter det och nån liten pik om att vi bara sket i att komma. Det fanns inget osa:nummer- eller datum då heller. Det kanske är tricket de kör med för att få dit folk!?


Kamp i viljestyrka - pudeln vinner!Jag mutar min hund att alls gå ut med mig. Han vägrar och morrar om han inte får en viss sorts godis. Han får sin vilja igenom och jag känner att jag nått en helt ny nivå av låghet.