Kräftskivan har inletts. Regnet st

MMS

Kräftskivan har inletts. Regnet står som spön i backen. De sjukaste spön jag sett. Första kräftan är avverkad. Den var himmelsk. Nu ska jag låtsas att jag har sorger som behövs dränkas i minttu blandat med pucko.


Svullen på Gotland

MMS

Jag är på Gotland. Varför kan man undra? Läppoperation? Ja, det skulle man kunna tro. Aldrig någonsin har jag varit så lik LInda Rosing som nu. Men nej, jag är inte på Gotland för att förstora mina läppar lite i smyg under semestertider. Jag är här för att fira att det finns kräftor....genom att äta upp dem. Tillställningen till ära har jag lyckats komma över en rejäl allergisk reaktion som har sitt epicentrum i mina läppar.  Små sår runt hela läpparna som har antagit 2,5 ggr sin vanliga storlek och samtidigt har dragit igång en rejält massproducerande varfabrik. Jag överdriver inte när jag säger att det fullkomligt sprutar ut var ur mina läppar, helt oprovocerat. Min syrra drog mig åt sidan på båten hit igår för att liksom lite schysst tipsa om att jag kanske skulle hejda mig lite med läppglanset som nu täckte halva mitt ansikte. VA? Läppglans!? Det var så jag upptäckte varet i fråga.
En dag, och några läppvolymer upp, senare hör jag hur släktingarna viskar lite om restylane och tittar skeptiskt när jag börjar prata om allergi.

Men det är surt det här. Det känns som att jag hade kunnat ta en allergiskt reaktion i vilken annan kroppsdel som helst just nu. Idag har jag ju tänkt att använda munnen till att förtära kräftor och dricka mängder med alkohol. Starksprit och kräftsaft är nog den absolut sämsta kombinationen som finns med småsår och var. 

Lösningen får bli att inmundiga starkspriten med sugrör i en sån mängd att jag bedövar käften och därefter kan äta kräften.


Jag är kär!!

Killen jag vill gifta mig med! Andreas fripass är Kristin Kaspersen, den här ska vara mitt.

 

Pics från the land of England

Ja, just det. Jag var ju i England. Hur jag än vrider och vänder på det är det omöjligt att sammanfatta resan i bilder utan att verka mycket mycket märklig. Jag har fotat flera toastolar, en uppsjö till synes vanliga bilar och massa trädgårdar/parker som inte ens är fina.
London var super. Men efter två dagar av "fotstammande" vid övergångsställen (VILKET JÄVLA HÅLL SKA MAN KOLLA för att inte bli överkörd?? Min intelligens är far too begränsad för att klara ett sånt dramatiskt omtänk att den helt enkelt brinner upp vid varje tillfälle av överpassering av en väg) och nästan 3 dagars stumhet (Tydligen har jag blivit blyg och osäker på äldre dar och vågade knappt öppna käften annat än för att sägga ett Jääääääs eller kanske ett noo tanks)) var det ordentligt skönt att åka till Jennie i Brighton. Nå. Här kommer lite bildbevis att jag var där iaf.

 Mitt deluxe supereleganta guldinfattade hotellrum med 70tums platt-tv där till höger på väggen. Första bilden tagen på engelsk mark.

  Konstig luden bil som skulle köra till afrika
 Man känner sig inte skitcool efter ett par dagars sightseeing på egen hand där man måste fota sig själv hela tiden. Nä, man m å s t e ju inte vara med på bilden själv men annars känns det ju lika gärna som att jag hade klippt ut bilder från turisthäftet.

 Enda blå biten på himlen jag såg ¨på hela tiden i London

 Min vän och anledning till resan Jennie Fläder med kille och kompis 
 
 Här hade jag lyckats tvinga en stackars 10-åring att fota mig så mina ben kom med på EN bild iaf. BIG MISTAKE. Han fumlade och pillade med kameran i säkert 5 minuter och jag fick visa om hur man skulle göra typ 3 ggr. Man kan se på min kissnödiga kroppshållning och frampressade min att jag börjat känna mig rätt besvärad.

 Jennie och Mike

 Brighton är fantastiskt. i nästa liv ska jag bo där. I det här livet ska jag nog bara åka dit några gånger och hälsa på. Slutsats. I nästa liv måste jag skaffa en mer äventyrlig kille eller bli mer självständig.
Nä, idag är det storbak av fudge- och pollymuffins på agendan så nu orkar jag inte slösa tid här längre.