Skrattade så jag kissade på mig lite lite ...

img_2676 (MMS)

Skrattade så jag kissade på mig lite lite idag. Är det då man vet att man är lycklig, eller har man bara blivit inkontinent? Ps. Bilden har inget med historien att göra även om den faktiskt föreställer kiss


Ena hörnet av mitt vardagsrum. Det hörnet ...

img_2843 (MMS)

Ena hörnet av mitt vardagsrum. Det hörnet som får mig att vilja bjuda på middagar. Massa middagar. 2 st hittills. Och Så fort jag får upp fler tavlor på väggarna så blir det många många fler.


Kanske dags att börja stänga toadörren när...

img_1270 (MMS)

Kanske dags att börja stänga toadörren när jag gör min toabusiness!!


Hatkärlek personifierad! Finns det någon s...

img_2871 (MMS)

Hatkärlek personifierad! Finns det någon som kan tala om för mig hur en varmluftsugn fungerar? Den är så ljuvligt vacker min rara ugn men det den gör med min mat är oförlåtligt! Den bränner sönder allt till nån slags kolnad karikatyr av vad jag tänkt mig. Jag fattar inte symbolerna. Det finns ingen s-knapp eller nån av de vanliga knapparna. Istället har jag en typ fläktsymbol, två streck, fläkt med en taggig mun över, bara taggig mun, bara ett streck nertill, en snöflinga som gråter.... HJÄLP MIG!!


Jag skulle betala en bra slant för att hör...

img_2568 (MMS)

Jag skulle betala en bra slant för att höra den middagsdiskussionen mellan de oslickande makarna som resulterade i beslutet att göra en insändare. Hur de upprört kände att nu fick det vara nog med snuskeriet, nu ska de ut och sprida budskapet om att detta är ä c k l i g t!!


Skillnad i tidsuppfattning! I Stockholm ty...

img_5543 (MMS)

Skillnad i tidsuppfattning! I Stockholm tycker man tydligen att en pendeltågsresa på 20 min är så inihelvete lång att man tar med sig datorn så att man kan kolla film under denna outhärdligt långa resa.


Mina sunkiga drag!

img_7810 (MMS)

Tre nyliga händelser som vittnar om att jag inte är så fin i kanten. 1. Se bild. Förutom att Allers och öl vittnar om en djup inre konflikt så är det också motsatsen till classy (om man är en stockholmsbrutta) 2. Lärde mig i veckan, den HÅRDA vägen (hehe) att det är svårt att spola ner resultatet av fiberrik kost. Min reaktion : beyond fascinerad när saken skulle hanteras för att kunna passera i avloppssystemet. 3. Förnimmade att jag doftade svagt av svett häromdagen på jobbet. Kände att jag genast var tvungen att berätta detta för alla i mitt kontorsrum (6st). Hade sedan svårt att inte agera på impulsen att regelbundet  sniffa mig i armhålan. Inte av rädsla för att börja stinka utan samma bisarra fascination som toaletthändelsen.


Nog är man ett betongbarnDen vansinniga fascinationen av en ekorre som klättrar på en husvägg.


Lycka...

img_2856 (MMS)

Lycka i livet är att ha en systerson som kommer hem till mig och TJATAR om att få städa! Som mitt alldeles egna hembiräde i miniformat!


Proof..

img_2855 (MMS)

Här är beviset på att det finns träd i Stockholm. Jo det är sant, flera stycken faktiskt! Detta är utsikten  från ena kanten av mitt vardagsrum. (ville mest skryta om min balkong som skymtas i bilden, jäklar vad det ska grillas där i vår! Nån som har en liten älgstjärt eller så att skänka?)


Lycka, helg

img_2187 (MMS)

Lyckan, livet, sushi och överblivet vin från födelsedagsfesten förra veckan. Och jag har ingen jobbdator med hem i helgen!


förstå...

EN jäkla månad i Stockholm var tydligen det som räckte för att jag skulle bli en sån där hysterisk springare. Ni vet, en sån som springandes armbågar sig fram för att hinna med bussen/tunnelbanan och för den delen alla andra fordonsliknande ting (matbutiken?!), FAST det kommer en till 2 minuter senare. HUR bråttom kan man ha?? Nu är jag en fullfjädrad sådan själv. I början kändes det som ett bubblande härligt nytt drag hos mig själv, jag liksom njöt av triumfen i det hela, nu ger det mig bara stressmigrän. Och jag KAN inte sluta. Norrlänningar, detta är skäl nog att stanna i era trygga skogar och fortsätta skicka ut sånt där kolmonoxid eller vad det heter med era konstant tillgängliga bilar. Miljön får ta den smällen, det är bara så! Jag står bakom det till hundra procent! Bara det jag ville säga.


Varför händer det inget på bloggen här?

Jo, det ska jag tala om för er. Det händer så satans mycket i mitt liv att jag inte ens hinner tänka blogg... Men så sakteligen har tankarna börjat närma sig blogg så det börjar gro lite blogginspiration igen. Men jag ska ge er en snabbsammanfattning av mitt 2010! Nytt coolt jobb, Umeåflytt, Massa härliga nya umeåvänner, Utbildning i jobbet, Utlandsresor, Separation efter 9 års förhållande, Längtan efter familjen i Sthlm, Semester i Stockholm mer eller mindre inneboende hos syrran, Blir kär, Nytt fast samma jobb i Sthlm, Ny lägenhet i Nacka (riktigt jäkla schysst, bilder kommer), Flytt, Fulljäklaspäckat med massa spännande arbete (ÄLSKAR) från första stund, Jul med familjen, Nyår med den jag kärat ner mig i! And there you have it!