Sötaste lilla sockretMin systerdotter (eski)Moa helt i en klass för sig. Under julen vann hon mitt hjärta. Jag sitter här hemma i Sollefteå igen med den ondaste halsen. Men hur kan man låta bli att pussa ihjäl den här lilla ungen? Inga gröna tokförkylningsbobbor i världen kunde hindra mig.

Muppen som snackar bebispråk är jag. Ringaren är Ted (och sen undrar jag varför jag är så trött efter en helg med ungarna!?).

Jul i Stockholm -jag blir fan alltid sjuk på tåget

MMS


Är på väg till sthlm. Hittade de här små godingar toaletthandfatet på tåget. Det låg lite matchande bitar i toastolen. Visar det sig att jag just har kissat i en vinterkräkehärd kommer nån stackare på SJ sannerligen få veta att den lever.

Hur som helst. Jag åker i första klass. Det bjuds på kaffe, frukt och av någon anledning hörlurar här. Trots att jag varken gillar eller tål de två förstnämnda tvingade jag i mig en kopp kaffe (hey, det var gratis och det tänkte jag inte missa). Jag kände mig ändå inte riktigt nöjd så nu har jag väskan full av ett gäng hörlurar av modell "billigt skräp". Av bara farten for där ner ett gäng savetter med citrondoft så nu känns det genast mycket bättre.

Ändå kan jag inte riktigt njuta av denna resa för jag har drabbats av åksjukan från helvetet sedan sekunden jag klev på tåget. Jag har dock trotsat mitt illamående 2 ggr för att kliva upp och paradera bland andraklassarna, patrasket, som sitter som packade sillar i överfulla vagnar. I min stora vagn med enkom fotöljliknande sittplatser sitter bara 2 snörpiga affärsmän (av typen gammal företagsledare som tjänar grova pengar på att åka runt och golfa med andra företagsledare) och jag. Undrar vem av dem som tömt magen på all skålad porslin på tåg-tjottan?

Åsa -åker första klass för att det sjukligt nog var billigare än andra klass och hon är smart nog att kolla upp det.


Årets julklapp?

MMS


Idag fick jag min julklapp från "firman". En disktrasa! Jag blev först jätteglad för jag trodde det var en sån där multitrasa som man både kunde torka kräk med och sen äta om man ville (ni vet, sånt där sockerpapper som de gör de där urgoda satellitgodisarna, med surt pulver i, av).
Det visade sig att den enbart hade den förstnämnda funktionen och därmed enbart kan klassas som en vanlig jävla disktrasa! Då blev jag skitsur. Vad ska jag med den till liksom? Ge den till nån som städar kök, tänkte jag.
Nu har Andreas två stycken fula trasor att roa sig med i köket. Bra så!


Vem har för mycket tid?

Vi la ut en annons på blocket igår då vi ska sälja de 2 soffor vi har i stugan. 1.48 inatt fick vi svar.

" From: "Amahad...gorgonzola" <Mostafamail@taliban.com>

To: <e.andreas.lundgren@telia.com>

Sent: Thursday, December 11, 2008 1:48 AM

Subject: Ang. 2 soffor (2sits och 3sits) till vrakpris


Hejja på du... jag köpa den dära soffa , åk??du få 615:- deal??

Men du seriös va, kan jag lita på att det inte vara konstiga fläckar på

det????? när jag komma med UV lampa?????? jag broka gå forbi hyreshus

där borta vid gamla affaren...remsle möt skedåm. ibland det bruka låta

som man döda katt i det dära lägenhet..... mmmMmm ondra om det var do å

sambå....jaja jag o Uv komma på morgon.. ok

Annonsen finns på http://www.blocket.se/vi/19455628.htm "


Den här hittade jag hängande på en

MMS


Den här hittade jag hängande på en toalett jag besökte idag. Är det bara jag som tycker att den är högst opassande?

Åsa -med kanske för snuskig fantasi


Utomjording?Ser han inte väldigt blek ut, den där mystiska mannen? Inte konstigt att de tycker att han är mystisk, han är ju helt  utan ansikte liksom. Fanns det någon större mening med att lägga ner massa tid på att göra en docka när den ändå bara ser ut som en kissnödig action-figur utan ansiktsdrag och färg? Tänker de att någon ska titta på dockan och tänka "Men va faaan, det där är ju Tompa!!!" och så är mysteriet löst?

Åsa -ingen kriminalare direkt

Prioriterar boobies före ass

MMS


Mina ben är pissed. De känner sig orättvist behandlade gällande fördelningen av termoplagg. De fryser arslet av sig. Jag har 2 linnen, 1 tröja, 2 fleecejackor och en täckjacka. En mössa och 2 huvor. Benen fick ett par tighs och thats it.

Åsa - syns det att överdelen är min smalaste del på kroppen

Ps. Pris till den som presterar en mer nollställd min än den jag har på bilden! Jag är enväldig domare och kan säga redan nu att ingen lär lyckas!

Ps2. Det är coolt med rygga!

Ps3. Alltså jag lovar, efter att jag tvättade jackan så omfördelades vadden och la  sig knöligt på oturliga ställen. Det ÄR INTE så att jag fått granny-tits som till råga på allt skulle hänga olika långt nere, ännu.