Nyskapande kepsmode

609f1553fcdea0ba53e392b41335d50e.png


Laredoute rear ut en keps på sin hemsida. Och visst är den billig. Men jag är ändå lite tveksam till modellen. Men det kanske är för att man blir lite efter här med modet i norrland.


Jag sover dåligt!

Man vet att man är trött när man åker i 30 km/h på en 50-väg  och blir superirriterad över att det går så långsamt. Tills man upptäcker att det är ju man själv som kör och ju styr hastigheten. Så man skrattar åt sig själv och ökar på farten upp till 50.
För att någon minut senare på riktigt bli förbannad för att "nu går det ju sådär långsamt igen"

Igår

Det är varmt ute. Mycket varmt. Jag tar på mig de minsta kläder jag hittar i garderoben och går ner till vattnet. Där står jag och ser ut som urtypen för en som åker på singelkryss med finlandsfärja. Det är bara det rosavita pastellläppstiftet som fattas. Och hur jag än försöker går det inte att göra denna outfit ironisk. Så jag omfamnar den istället och väljer ett par skor som är en hybrid av klackskor och träskor.

På kvällen äter vi middag ute i vår stuga  med 2 andra par och dricker rosévin för att det är trendigt. Och gott!


alternativ Åsa-frukost. 3 bölla oc

723d5c2090c84131d33c011f406eac35.png

alternativ Åsa-frukost. 3 bölla och cola framför lappen. Idag ska jag ragga promenad och lunchsällskap. Häckla Andreas lite (som jobbar). Steka steka steka på vinterblek hud.


Just nu vid strinneån

3f24742fcd4f9dceecf5cee9c6345357.png


Matlagningsdags. Vedspis på. Igenrökt kök. Igenrökt undervåning. Andreas kollar viktig fotbollsmatch genom fönstret!

Fråga: Hur ser man att matchen är viktig?

Ledtråd: Ögonbryn är inblandade.

Aj Aj

-973fcc3cae5e96e7b0e98c3d07d73a0.png


Det är en m y c k e t ledbruten Åsa som sitter på jobbet idag. Hur jag än försöker kan jag inte lyfta armen högre än så här. Inte ens om jag tar hjälp av andra armen. För den är lika kass den. Det där med träning är djävulens påfund och måste vara helt livsfarligt. Ingen vettig människa borde utsätta sig för den skiten.

Roligt förresten att man ser att jag har 5 lager kläder på mig. FEM! Och det är 23 grader ute. Vad kan jag säga. Cold as ice! Jag tvivlar inte på att man skulle kunna missta mig för en döing när jag sover. Om man skulle ta på mig, menar jag.


Förstår ni hur jäkla ung jag är.

0b5acd56745b2577bc4182fb4470347b.png

Förstår ni hur jäkla ung jag är. Jomen jag kom hem nu. NU!! Ha, så unga är inte ni. Det är för fasen morgon därute. Nu sover jag tills jag vaknar sen fortsätter vi midsommar på samma ställe. Det blev apa-mycket mat kvar. Den godaste mat jag ätit tror jag.


mitt bidrag till festen

0-1da426d1264ec1a3abe918dc84d5451f.png

mitt bidrag till festen


nu sitter vi framför öppen brasa

37d095b0ae7ff3f4ff1414060b473259.png

nu sitter vi framför öppen brasa ute. Jag dricker fortfarande champagne. Rosa champagne.


Jag dricker bara champagne oxå.

6d248274e80e2f0a19b0126466e58347.png

Jag dricker bara champagne oxå. Tack vare bror min som skämmer bort sin gamla syster. Han är på väg till London just i detta nu. Tack Mörten!


Jag är snyggast förstås!

29df307e422a97bdbef4211be892fd7a.png

Jag är snyggast förstås! Som ni ser.


Midsommarfest. Fantastisk mat. M

26ab1d72906b61b7363605c9bf916bc6.png

Midsommarfest. Fantastisk mat. Massa snygga människor.


Utmaning

3457df3e3022c5e1f8088a8c341e5537.png


Jag har hittat jordens smultronställe. Bokstavligen. Det kanske inte syns så bra på bilden men det kryllar av smultron till vänster om stigen. Det är bara det att stigen är en ruggigt populär hundpassage. Så att äta något av smultronen i sommar blir som ett spännande rysk hundkissroulette.

Är ni på?
 
Jag är på!


PUH!

Det är tur att man inte väljer livspartner när man är 12 år gammal. Då hade jag fått dras med den här idag! Who knew! Jag var kär i Edward Furlong. Jag trodde inte, jag visste, att han skulle bli min en dag! Tur att man är en dum inbilsk lolla i den åldern.

När vi blev sliskiga mäklare!

"There is a lot of possibillities if you want to go fishing or hunting. Sollefteå is a great place if you want to catch salmon. Also a good place for elk-hunting."

Jag och Andreas har på riktigt skrivit så här på vår websida där vi försöker sälja vår stuga. Det är ju sant det vi skriver, det är inte det. Det känns bara hemskt...liksom...horigt på nåt vis. Elk-hunting...hahaha.

Varför bloggen är lösenskyddad!Ni får veta mer i september!

Ha! Där har ni er en saftig cliffhanger va!? Nu bara måste ni ju fortsätta läsa till september. Om jag inte lägger ner bloggen helt till dess vill säga. Och då får ni aldrig veta. Jag sitter och skrattar högt, så elakt jag kan, nu. Men det hör ju inte ni.

Tillbaka i norrland

Tillbaka i norrland. Här är det så in i helvete kallt att till och med träden kräver jackor. Jag har passat barn i mindre än ett dygn och åldrats TIO år på kuppen. Jag skämtar inte. Jag är så trött. Det gjorde att jag sov hela tågresan. Det är mindre bra efter som jag fjärtar flitigt när jag sover. Bredvid mig satt en snygg kille. Han har nog en kul story att berätta när han kommer hem.

Åsa 39 år är inte vidare snygg. Skit!


Det regnar här i stockholm idag.

-4f0600ab767aa79c29e17fafd169986.png

Det regnar här i stockholm idag. Du har det säkert bättre än jag. Det händer inget särskilt, jag har det ganska bra. Men det regnar här i stockholm idaaaag! Limpan vet vad jag snackar om.


Det går mycket bra. Vem behöver

075ec66cd9f82a7e5608ed7c76871dd3.png

Det går mycket bra. Vem behöver pedagogik när det finns ostbågar?


Jag är hos syster på wisteria la

0-5d81b780fa5a99aa95ae5e5ced5f1ee6.png

Jag är hos syster på wisteria lane. Ikväll: barnvakt åt vildbattingarna.


Jag och min bror är på restauran

-880481c82dc3a6032fedee7e89d369e.png

Jag och min bror är på restaurang med resten av familjen. Vi är kopior av varandra, fast olika kön. Vi är snyggast. Såklart!


Att bli Åsa!

6e27594a8e0f7f5a26ded309cc0042fd.png


Folk håller jämt på och frågar hur man blir sådär snygg och perfekt som jag.

Nå, här kommer lektion numero uno. Dagens lektion handlar om frukost/brunsch. Här försöker jag tänka mångsidighet. Lite sött, lite salt, lite kemiskttekniskt.
Hittills idag har jag förtärt en prima chokladpudding med konstgjord grädde. Försök er inte på och hålla på och kladda med egen chokladpudding, plocka kakaobönor, stöta med mortel, stoppa i ugn och allt det där. Det är farligt och m y c k e t mer onyttigt än fabrikstillverkad sådan. Jag har också ätit en fantastiskt yoghurt med körsbär. En påse never stop, som är utmärkt i småätarsyfte. De ljuger inte med sitt namn. Man behöver never stop att äta. Ja, alltså till påsen tar slut. På så vis kan man liksom äta hela tiden. En daglig treo för det allmänna välmåendet!

And there you have it!


Hilding sportar rosa!

0-49ed814bf6fc3783f1b7c72b2e576524.png

He´s here! He´s queer! Get used to it!


Ny karriär!

Jag hade en fruktansvärd huvudvärk i början av veckan. Detta gjorde att jag var tvungen att överdosera min värkmedicin. Men som den ansvarsfulla person jag är så läser jag såklart på biverkningsförteckningen först. Det visar sig att mina tabletter vid stora doser ger kraftiga väderkänningar. Fattar ni?
*fingrar på tinningarna och svajande huvud* Waaa wuu hu, det är regn på gång.....

Jag sitter som bäst och planerar en framtid som vädersierska när det slår mig att det snarare troligen rör sig om en biverkning av tillfällig dyslexi än nåt annat. Väderspänningar ska det ju vara. Men vad är det för ord egentligen. Kraftigt fjärtande kallar vi andra det. Right?

Teodorina!

Jag har i smyg gått och hoppas på att få ett syskonbarn som är lite queer. Och nu känns det faktiskt  inte helt onåbart!
Mina dröm är en systerson som är transa och kan hålla mig ung när jag blir tant. En som färgar mitt hår trendriktigt, ser till att jag alltid har knalligt läppstift på mig (även om det snabbt smetar sig ner längs munrynkorna) och som jag kan göra mig märkvärdig över för hemtjänsten när de kommer och ger mig min månatliga dusch.

Just nu är jag lycklig. Den inlevelsen går inte att ta miste på. Har jag rätt?

10 saker jag har hunnit göra idag

1. Nästan gråtit för att Andreas har kastat våra röstkort.

2. Stulit en vitlöksklyfta i skönhetssyfte

3. Övervägt om det är så att jag faktiskt är Kristdemonkrat men konstaterat att DN är en skittidning med skittest.

4. Funderat länge på om man verkligen kan säga "Ska vi hyra en video ikväll" när det man menar är att gå och hyra en DVD. Är video ett format eller ett begrepp. Sen inte orkat googla det.

5. Arbeta i 1 timme och 40 minuter och snart haft en hel lunch.

6. Kört en motorcykel med körförbud och intalat mig själv att det är okej eftersom den ska besiktas imorgon.

7. Druckit en halv flaska Kan Jang och en c-brus i vatten.

8. Försökt övertala Andreas att han är Vänsterpartist.

9. Blivit rörd över att en vän fått en dotter inatt

10. Fått dåligt samvete över vitlöksklyftanPs. Mitt ego mår inget vidare av privatblogging för en liten skala. Ni är kassa läsare dessutom! Och det är tråkigt att blogga för så få. Ni är väl knappt 10 ens som fått lösen. Fan. Vet inte hur jag ska göra med det här. Kanske startar jag om på 0 med en helt anonym blogg.

Ps.2 Där fick ni en bonus-11 på listan över vad jag gjort idag. Dvs gnällt om meningslösa saker.

I stockholm finns det inga blommor

Jag älskar att gå utomhus nu för allt doftar gott. Så länge jag håller munnen stängd det vill säga.
Man vet att man är ett betongbarn när man tycker att blomdoft luktar som nytvättad tvätt och mjukmedel, och inte tvärtom!

Hur undviker man de där nedrans paparazzorna?Nu börjar det nästan gå överstyr det här. Jag tror inte ni förstår hur stor jag börjar bli här i Sollefteå. Överallt ska man bli fotad. Alla vill ha en bit av Åsa. Det görs olika snyggt men det här kändes lite väl dåligt. Baka in paparazzibilder på mig i nån slags folksamlingartikel. Lågt!