The Rockabillyfest

image30

Efter veckor (typ) av förberedelser i form av kjolfärgning och nagelutsparning och ...eh ja, that´s it...så var det äntligen dags för personalfesten med Rockabillytema i fredags. Dock en liten omväg kring onsdagen då jag blev fullkomligt idiotförklarad efter att ha varit tvungen att lämna gitarrlektionen (jepp, still hanging in there) med motivering "för långa naglar för att kunna ta ackord". En förbryllad gitarrlärare ställde frågan om jag inte kunde klippa dem och vara med på lektionen istället för att gå hem. Åsas svar: ÄR DU GALEN??? DE HÄR HAR JAG SPARAT PÅ I FYRA VECKOR, jag ska ju på fest på fredag.
Det kändes vid tillfället som ett fullt logiskt svar.

Fredag och fest.

Chock 1. Träffar sambo som jag knappt känner igen bakom slajmcasanovautstyrseln

Chock 2. Det var inte fullt så lätt att tvätta ur svart sprayfärg på fyllan som jag trodde. 5 tvättar, 3 balsameringar, en inpackning och många ilskna grannar senare var jag typ kvitt färgen och fick krypa i säng nästan 2 timmar efter hemkomst mitt i natten.

Chock 3. Tydligen gillar taxichaufförer yllestrumpor för de 2 jag kvällen till ära hade stoppat i bh:n sänkte min taxinota avsevärt. Who needs sillisar anyway??

Här är några fler bilder från kvällen. Klicka som vanligt för att göra större.

 Rockabilly boys   Ante "The grek"

 Nisse the smygnasse!?  Raggarbilsåkning med Anna (t höger) och Marina(t.v)

 Åsa o Ante

  

Resedagbok under frånvaron

För er som missat att jag resedagbokat lite (istället för att skriva här) under min vistelse i ljuva Thailand. Tillsvidare får ni hålla tillgodo med lite Bilder från Thailandsresan 
Återkommer med lite inlägg när jag landat mentalt också. För tillfället borde jag nästan få sparken från jobbet med min bottenmotivation och konstanta dagdrömmande.

Ps. Jag är så glad för min lillesyrra har en liten bebbe i magen igen, jag ska bli tvåfaldig moster och känner mig som en vinnare!!