Jag hinner inte med er just nu...


2abba9009a59da3eafc11e16c795ca04.png


Jag hinner inte med er just nu. Jag har helt snöat in på min nya hobby. Jag är nu tönt de lux. Jag har till och med en hobbylåda, det blir inte töntigare än så.
Jag tvingar på alla i min närhet mina fula armband. Jag körde till och med Men-tänk-om-jag-dör-kortet med min bror så att han skulle gå med på att jag gjorde ett åt honom. Jag sa att han minsann skulle vara väldigt glad över att han har det där som minne av mig när jag hastigt och lustigt råkar krossas av en fallande meteorit, en skenande tjur eller nåt. Han fick nåt bistert över sig Men armmåttet fick jag.

Om 2 timmar far vi till Sthlm, jag tar med mig töntlådan och kommer tvinga syrran att lära sig att göra armbanden oxå.


Nu händer det grejer!


Jag har fått ett nytt jobb! Ett riktigt häftigt nytt jobb. Men jag vill skriva papper först innan jag till fullo skriker ut i lycka här på bloggen.


Mmm jo jag mår inte skit nu. :)

0-10469e4704e78db42d5570b48df0a720.png

Mmm jo jag mår inte skit nu. :)


Min pension just nu

2bacd614d66b718be8d9d5cd850c0b46.png


Kan ju inte säga att jag längtar till pensionen.


Saknad

Jag hatar youtubeklipp på bloggar. Men lite skoj ska vi väl ha nu när det är fredag. Ni som missat orginalet kan skippa parodin (annars verkar jag humorlös)


Det ska inte vara låst och stängt..

..det ska vara öppet!

Jag ersatte bullarna och en muffin

217ee80c74547e3dd813d55edc6b9abd.png

Jag ersatte bullarna och en muffin med en fullkornsmacka. Tror ni hon märker nåt?


En helt ny karriär?


Gör om det här om ni kan.

Ps. Det var sketaenkelt


Bullar hinner aldrig bli torra hos mig..

2ade6dc2e4d9c1752fce6b6fae0fabba.png


Erika glömde en påse saftiga goda bullar hemma hos mig. Ha! BIG mistake. HUGE!

Ps. Där smög jag in en Pretty Woman-referens, men den var ni inte med på va?
Ps2. Jag är på jobbet(helgjobb) och har tagit begreppet mysbralla till en helt ny (låg) nivå.
Nästa vecka håller vi tummarna hörni!


Håll de så jäkla hårt ni bara kan och önska att
syrran min lyckas göra två barnlösa par gravida! Hon värpte 19 ägg idag.
Om man sätter cola light i halsen..


...så smakar det julmust. Grymt! Nu har jag julkänslor, måste försöka sätta lite mer cola i halsen nu!


Om man inte grinade till den förra..


...så lär man göra det nu. Så här dansar änglarna i himlen, gud själv har regisserat rubbet.
Inspirerad tänker jag också lära mig koreografin till denna, redan imorgon kväll. Jag räknar med att ni är på (Limpan är det, det vet jag utan att fråga). Fatta vad coolt när vi tar över dansgolvet nästa 30plus på restaurang Valvet och kör den här i sann linedance-anda. Jag och Limpis längst fram.Är det nåt jag önskar mig i 30-årspresent så är det den här dansen i grupp! Det blir inte bättre än så.


Nytt all-time low..


Jag och en kompis gick och kollade efter hjärnsplatter och tarmar där vi hört att nån eventuellt kanske möjligtvis skulle ha slängt sig från en hög bro i helgen.


Cliffhanger..


..snart kommer det lite åsa-nyheter här på bloggen. Nä, inte gravid, gifta eller skit, så det kan ni lägga ner på en gång.

Snart är det jul förresten. Jag önskar mig
de här. I mängder! Bruna, beiga och svarta! Jag vill ha dem hela vägen upp till armbågen. Så jäkla många ska jag ha. Min arm ska se ut som en tennarmbandsprotes! Det ska vara f u l l k o m l i g t omöjligt för mig att gå igenom en metalldetektor. Jag ska behöva kliva upp 5 på morgonen för att hinna få på mig alla armbanden. Jag vill ha smala, tjocka, mönstriga ALLT (förutsatt att de är bruna, beiga och svarta)


Woah!

Man vet att det är dags att lugna sig lite med värktabletterna när man ser den här och tycker det är så svindlande vackert att man vill gråta.


Bimbotrick of the day!

7962d5953085192ce82f981ebabf949d.png


Ibland när man mår bajs och är sjuk kan det vara bra att måla på sig ett ansikte och veva runt en locktång ett par varv i skallen för att liksom lura sig själv att man ju visst mår helt okej. Resultatet kan vara högst placeboeskt.
I mitt fall idag funkade det, not so much. Då tar man till dubbeldos av treo comp och vips så är huvudvärken mycket bättre OCH man är snygg.
För killar rekommenderar jag att man tar det lilla lugna med ögonskugga och tången. Resultatet kan annars ha motsatt effekt och sätta igång en djup identitetskris.

Fan, där är den och slänger igen. HANDEN I FICKAN, hur svårt ska det vara? Man kanske får sy in handklovar i högra fickan och låsa fast freakhanden däri.


Min kroppsdefekt ställer till det...


Vilket jäkla rookiemisstag
. Han träffar man en äkta semi-kändis, och vad gör man?! Jo man kliver fram med stora steg och lägger armen, med
freakhanden på, om kändisaxlarna.
Kändisen ville ju såklart se bilden jag tog innan han släppte iväg mig, och studsade en halvmeter bakåt när han fick syn på vad som just vilat på hans övre kroppshalva. Han propsade på att jag skulle visa handen igen för att kontrollera om det bara var någon sjuk synvilla eller om jag hade nåt slags inbyggt omvänt fisheye-objektiv i min lilla mobilkamera. Att döma på den förskräckta minen när jag visade fulhanden "in person" så uteslöt han sina tidigare misstankar om defekt mobilkamera och drog tillbaka sin inbjudan till hans hotellrum.Note to self: Fulhanden i fickan vid nästa kändis-encounter! Snygghanden på axlar!!


Trött

3bb42fe5a3384b0c48a0092ea952a665.png


Nu har jag gjort precis just det jag blivit tillsagd och inte en millimeter mer. Sen har jag tänt så många ljus i lägenheten att det gränsar till löjligt. Nu går jag i ide. Vi ses till våren!