No more parabol

Hilding bestämde sig för att det nu skulle vara slut på det här med att springa runt med en satellitmottagare runt halsen och har nu avlägsnat objektet. Han har också gjort det mycket klart att han inte tänker sätta på sig den där "fåntratten" (haha jag älskar min humor) igen.
Av 6 stygn i seg grov fiskarlina(typ)har han bara ett kvar ....ETT!! De andra har han likt en psykopat S L I T I T av. Jäkla byracka!

Ytterligare ett tecken..pensionen är nära!?

Jag har börjat tala om mig själv i kontexten "min generation". Igår hörde jag mig själv sitta på ett möte och säga  "om det verkligen var optimalt med bla bla bla.....med utgångspunkt från min generation som inte tänker på det viset"
Jag tycker mig nu alltså tillhöra en generation (tror knappast jag tänkt så tidigare) och som jag till råga för allt tycker att jag kan vara talesman för och bestämma vad min generation tycker och tänker. Det finns ett ord för det där..
KÄRRING!

Men det händer väldigt okärringaktiga (dvs, puckade och orealistiska men händelserika) andra saker i mitt liv nu som jag snart ska avslöja så fort jag vet om det blir av eller ej. Jag kan säga så mycket som att det rör sig om pengar, en död katt och knarkare.

Att göra en pudel (...arg)

Vi har snippat snoppen (eller närmare bestämt plockat bort pungen och kastrerat) vår lilla Hildepudel och gjort honom till en... det(!?). "Nu blir han ju eunuck" sa en kollega, och jag kände mig alldeles hemsk. Inte blir det bättre av att han är alldeles ihopsydd, sårig och ynklig. Han har lagt till sig med en "Era-DJÄVLAR!!!"-min som han blänger på oss med hela tiden. Jag är lite orolig för vad hämnden ska bli sen när han är stark nog att realisera sina tankar.


Det är jättesynd om lilla Hildingen men hysteriskt underhållande när han drullar runt med sin parabolstation kring huvudet och stöter i allt eller bara håller på att trilla baklänges när han tittar åt sidan och upptäcker en stor vit "vägg" precis vid kinden.

Vart bubblarns tar det vägen?? Mystery of the missig kilo!

Jag gjorde en högst märklig upptäckt igår morse som har gäckat mig i snart två dagar. Precis innan jag gick och la mig i tisdags kväll ställde jag mig på vågen som vi kvinnor av någon manisk anledning tenderar att göra i tid och otid. Jag ska bespara er vilken siffra som snurrade upp som slutresultat för det är oviktigt.
Hur som helst, morgonen därefter får jag samma impuls och hör och häpna. Jag vägde ett helt kilo mindre. Ett kilo. Jag fattade inget, för jag hade sannerligen inte gjort varken nummer ett eller nummer två mellan vägningarna. Så vart tar det vägen?? Ett kilo under en natt!? Min första tanke är att kroppen absorberat lite grejs från magen eller vattnet i kroppen. Men alla med 2 hjärnceller vet att om det vara absorberats upp så skulle det fortfarande visats som vikt på vågen.
Det borde alltså betyda att något suspekt förångats och lämnat kroppen under natten. Och den tanken känns ju rent av äcklig, och borde inte magsyreförångning eller what-have-you (för att använda min chefs standarduttryck, vill ni ha den fulla upplevelsen av uttrycket så kan ni uttala det med lite släpig men dock överartikulerad amerikanska) ligga som daggdroppar i taket ovanför mig när jag vaknar!?

Min slutgiltiga (om ni inte har nåt bättre förslag) teori är att jag helt enkelt fjärtat bort ett kilo under natten. Och tydligen gör jag det regelbundet för inatt gjorde jag om experimentet med EXAKT samma utfall.

Välspenderad energi

Anonym hade något viktigt han ville säga under sitt alias MATS.. se kommentar!


I want candy!

Igår åt jag nästan ett kilo godis. OK, jag vet, det låter mycket (eller ja, inte om man känner mig) men det var "rea" på butiken och plockegodiset bara vrålade till mig för varje gång jag passerade med pipiga sockerstinna röster "hallååååå, köp oooosss vi kostar bara 3,90 per hektograaam, köp oss, köp oss". Så det gjorde jag.

Som alla vet så är det vetenskapligt bevisat att godis absorberar ALLT vatten man har i kroppen, så kändes det iallafall efter mitt svullarmaraton. Mitt dilemma dock bestod i att jag ätit så mycket godis att jag inte kunde få ner en ENDA droppe dricka. Njurarna värkte av sockerförgiftning, tungan klibbade fast och läpparna var helt fnasiga av uttorkning. Men magen varså full att jag inte ens vågade rapa (en annan av mina favorithobbies) av rädsla för att få munnen full av halvtuggade skumbjörnar.

Resultat: Jag fick lägga mig utan att dricka, och vaknade därmed imorse med utomjordisk huvudvärk

Lärdom: Tusan vad gott det är med godis!

... hm..de lär ju knappast ha höjt priset idag.

Vad är värst? Köpa låtsashora eller skjuta en polis från en stulen bil?

Fredrik Strage kläckte en smart kommentar på nåt sånt därnt kulturprogram igår. De diskuterade film och annan medias inverkan på våld och elände i samhället. Fredrik hänvisade då till "Grand theft auto" som han tydligen gillade att spela själv men ville dock betona nåt i stil med att "jag går inte till hororna i spelet, det är ju helt moralisk förkastligt" ... Betyder det att herr Fredrik tycker att det är moraliskt ok att sno bilar och samla poäng genom att skjuta eller köra på folk??

REVANSCH!!!


HA!! Efter alla år som ovald Lucia har jag nu fått min revansch!
JAG har efter omröstning på arbetsplatsen blivit vald till Rockabilly Queen. ÄNTLIGEN!!!! ..eller nåt.
Min sambo blev vald till king och här är mitt pris, han fick en likadan uppsättning fast med en annan poster.
Vi har nu alltså varsin matchande lergök som vi fick med den tydligt inrepeterade repliken
"Nu kan ni göka ihop"
...jahapp..

image42

Va i tusan???

VUXENPOÄNG.COM- HUR VUXEN ÄR DU EGENTLIGEN?

Din vuxenpoäng är: 21.6

Din ålder borde vara 40.7 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse


Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?
 
Tips på saker att göra för att få mindre poäng
  • Börja drick öl.
  • Åk till Hultsfred, dvs festivalen, inte staden.
  • Flytta ihop med några kompisar.
  • Ge dina krukväxter till grannen.
  • Sälj din bil, det är omiljövänligt.

FYRTIO ÅÅÅR????? Hm, kan ju förklara min pågående 40-årskris....Jag har ju inte åstakommit nåt för min "riktiga" ålder...har ju varken hus, barn eller karriär. Så resultatet är enkom baserat på min tydligt äldre personlighet. Testa själv
här och skriv vad ni fick för resultat. Äldre, yngre?

Å så har jag klippt håret

FAN vad jag hatar när Limpan har rätt (jämt!). Jag ska skicka hundbajs anonymt till skitfrisören som har lyckats klippa en frisyr som jämt ser ihopklumpad och flottig ut a´la Whiskeybakfylla. Jag hade till och med en bild med mig och sa att jag vill ha EXAKT den här frisyren. "Iiiiiiiiinga probleeeem, det är exakt din hårtyp så det kommer bli identiskt. Och du kommer passa såååå bra i det" sa hon och klippte nåt helt annat. Och jag är jätteful i hennes konstiga frisyr, passar inte alls mig (precis som systern förutsett).
Å ja, jag vet att det ser ut som om jag gråtit, men riktigt så ledsen blev jag inte (skönt att bli av med svintot som svallade i slutet av mitt hår). Jag har för dålig syn för att lägga en diskret snygg naturlig make-up. Lite roligt att gå omkring och se ut som den galna hyenan i "Lejonkungen" med helt osymmetrisk storlek och form på ögonen.

image39     image40

Nu får jag väl bara hoppas att Linda blir jätteful i blont så jag får ha rätt tillbaka. Härligt med djupgående världsproblem att bita i.

Jag VILL inte tycka att det här är kul...

...men det går inte att låta bli. Värre/bättre backslap får man leta efter. Jag blir liksom lyckligt upprymd, det ÄR ju jättekul.

Singelbloggaren Jessica Isaksson på Expressen skrev
detta inlägg i sin blogg angående Alex Schulman och hans återkommande kommentarer i sin blogg om att hans flickväns lår är tjocka.

Alex Schulman "svarade" det här i sin blogg (eller dagbok som han envisas kalla det trots att den uppfyller vartenda bloggkriterie som finns och nästan inga dagboksdito...)

Premiärturen

Årets första mc-tur är avklarad....aaah! Idag var det drop-in på besiktningen för motorcyklar och iår var det även dags för min kawa att förlora besiktningsoskulden. Jag bad besiktningsmannen att "be gentle.." och domen blev "wow, den är ju som ny, den till och med luktar nytillverkad" och jag lyste som en nöjd ko på första vårbetet.
Jag fick en smärtsam påminnelse om att hetsätningen i Thailand har satt sina spår och mina mc-kläder satt tajtare än mitt redan hårt spända skinn på kroppen så det där med andning fick jag göra i pauserna mellan sträckorna (snabbt knäppa upp jackan..pust pust och ett par djupa andetag och sen köra en sväng till)
Vi avslutade premiärturen på fetaste mc-fikastället i stan (Shellmacken). Där mötte vi Lennarts (A:s pappa) partner (förtydligande: in business ;) ) som också hade gjort första turen för året med sin motorcykel. Vi skrattade gott åt hans "mc-ställ" och fick äkta oförstående blickar som svar.

                 
Stockholms mc-outfit !?             Norrlands-outfit!? (kolla in mc-dojjorna a´la bonde ;) )

Don´t let the herpes get you!!!

Textkonversation på jobbet:

Henriksson Åsa he...mina läppar håller på att KLIA ihjäl!! undrar om det är någon konstig form av herpes
Henriksson Åsa he...just nu ser det ut som jag har sveriges sämsta lipjob
Lundgren Andreas ...det tror jag inte
Lundgren Andreas ...det brukar inte te sig så
Lundgren Andreas ...det sticker till lite
Lundgren Andreas ...sen är det blåsor
Lundgren Andreas ...på några sekunder
Henriksson Åsa he...says he with experience
Lundgren Andreas ...japp
Lundgren Andreas ...jag har dem ju konstant numera
Henriksson Åsa he...herpesmannen
Lundgren Andreas ...just nu har jag tre blåsor
Henriksson Åsa he...intressant
Lundgren Andreas ...det känns inte så kul

Tvångstankar!!

Idag när jag kom tillbaka till jobbet efter ett par dagars uppehåll dyker en helt ny ikon upp när jag loggar in på datorn. En gul, rund, spännande och väldigt anonym knapp längst ner i höger hörn.
Min första tanke: Måste klicka!!
Min andra tanke: Vad är det för konstig knapp, har den jämt funnits där och jag bara har missat den tidigare?? Nä, den måste vara ny..
Min tredje tanke: måste klicka, MÅSTE KLICKA,  M Å S T E  K L I C K A!!!!!

Inte blev det bättre när jag sen loggar in på mailen och det finns tre olika mail från olika chefer och personer som betonar vikten av att vi inte klickar på den gula knappen.

Effekt på Åsa: MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSSSSSSSSSTEEEEEEEEE KLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICKAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Psykologiskt exeperiment? Ett försök till att helt förstöra Åsas arbetsmoral (i så fall funkar det för jag har knappt kunnat tänka på annat idag än den där nedriga knappen)