Idag är det Valborg

...för mig är det inget annat än ett fult namn. Ringer inga andra klockor och jag har ingen aning om det är så att vi eldar av en rituell anledning eller för att vi bara har massa bråte som vi måste bli av med.

Åsa visar var skåpet ska stå

Andreas åt nån annans äckliga Pizza på lunchen idag. För han hade glömt sin mat. Där satt han glad i hågen och mumsade fullkornspizza och såg nöjd ut. Nyttig pizza liksom. Löjligt. Så jag kände mig tvungen att visa vem som är chef. Ikväll har det jädrar i min låda lagats pizza. Makalöst god vanlig (fast ändå så ovanlig) onyttig pizza med påsvis med ost och curry så man knappt kunde ana att det låg kyckling under. Det är inte så att jag är en tävlingsmänniska eller nåt. Men rätt ska va rätt. Så nu ligger han där i soffan, 3 gigantiska pizzaportioner senare, och sussar med ett rart och m y c k e t  tillfredställt leende på läpparna. HA!


BESÖKARUNDERSÖKNING

Hjälp mig med att lösa en ständigt pågående diskussion. Rösta på vilket alternativ som är rimligast/normalast.

1. Bajja på 2 minuter

2. Bajja på minst en halvtimme varje gång

Hur ser då argumenten ut?

Jo, som följer..

Har man väntat för länge om det hela är över på 2 minuter?

Försöker man forcera fram saker som inte är redo och mogna att möta världen om det tar över en halvtimme?

Så shoot, sätt igång att rösta!

Chans att vinna en rulle oanvänt dasspapper vid bra motivering för att alternativ 1 är det normala och för att alternativ två är sinnesjukt och slöseri med värdefull tid.

Beach 2008?

image117

Beach 2008 går inte så bra upptäckte jag imorse när jag satte på mig mitt skärp som jag inte (av förståeliga skäl) använt på nåt år. Förutom att det är så fult skärp, rosa fastklistrade låtsas-stenar huller om buller liksom, så finns det inte en sportslig att använda det hål jag var tvungen att göra själv förra gången när jag fick för mig att skärpet var snyggt.
Mitt midjemått går bakåt i utvecklingen och verkar fly det som skulle bli ett satans bikiniår med rutor på magen. HELVETE! Jag tänker nog välja att tro att det kanske just är mina enorma mag- och höft?!?muskler som har börjat ta sån plats och att hålbytet  är just på grund av mina grymma nya muskler.

I love WHAT???

image115

Den här trillade jag över, kanske sist av alla i Sverige. Men det är min blogg och jag lägger in vad jag vill, även om alla andra redan sett det. För det här är så kul. Jag gissar att personen som gjort annonsen inte är jättebra på engelska. Förmodligen är den personen inte heller speciellt bekant med jag-hjärta-tekniken och har med största sannolikhet inte förstått turist-t-shirtarna med Iimage114NY utan tror säkert att alla länder har svenska turisttröjor som beskriver att man är "i New York! och sen bara lite random ett sött hjärta mitt i allt.
Inte helt lyckat läge att byta ut o:et mot ett gulligt hjärta i Locums fall. Men SÅ kul! Tack Locums puckade PR-byrå!!

Två helvetes jobbiga veckor kvar

image112

Sen är det vårt lilla torp för hela slanten

SÖTT ELLER SURT?

image111

Är det här bevis på vilken urgullig kille jag har?

Svar: Nä.
Det här är ett tecken på en riktigt desperat man som gör precis vad som helst (sorterar och viker mina tvättade kläder i högar efter typ av plagg) för att få sin hopplösa tjej att få in sina rena kläder i garderoben istället för att använda golvet, möblerna och tvättkorgen som garderob. Allt för att det ska vara så lätt som möjligt för henne att bara glida in kläderna på sin plats.
Det här, mina vänner, är en bild på det sista brinnande hoppet om en lägenhet fri från ett åsa-klädeslager.

Fungerade det?: Inte omedelbart. Men högarna gjorde att jag till slut kände mig manad att ge ut delning för ansträngningen av att sortera alla mjukisbyxor i en hög och ihop-passningen av strumpor osv.


Vi ska utöka!

I en vecka nu har jag hatat mäklare, tyskar och norrmän. Jag blir lite moody när jag inte får som jag vill PRICK den sekund jag vill det. Och sånt går ut över de som hindrar mig i min framfart. I det här fallet mäklare, tyskar och norrmän. Nu älskar jag alla, speciellt vår mäklare och till och med lite tyskar och norrmän. För nu har jag fått det jag vill, och jag får det snart. VI HAR BLIVIT MED FRITIDSHUS!! Två små rara hus med en ännu rarare å och massa små rara träd på 5,3 hektar rar mark i Strinne (10 minuter från vår lägenhet). Vi kommer utöka vår familj med en fastighet. Det känns grymt. Jag ser mig själv förnöjt gå runt i VÅR skog som piff och puff gör i Musses gran på julafton.

Förra veckan var nog en av det jobbigaste jag upplevt och jag har till fullo gått in i budgivningen på blodigaste allvar och med en minutiöst genomtänkt taktik. Jag har plågat Andreas med att tjata om påhittade begrepp som smackbud och risken med att jinxa till det hela genom att berätta för alla. Han sa att det nästan var det bästa med att budgivningen var över, att jag inte skulle säga de uttrycken en enda gång till.

Huset är från 30-talet. Jepp, TRETTIOTALET. Så det är ju en del att pyssla med. På kvällarna pratar vi om allt vi ska göra om och Andreas har lagt till sig med ett nytt beteende vid sådana tillfällen. Han går runt och ta sig för pannan, rynkar ihop de där kakmonstret-ögonbrynen han är begåvad med och säger ojojojojoj. Fast det låter UJ UJ UJ. Som en gubbe. Tydligen blir man gubbe av att köpa ett gammalt ställe. Och gumma också. För helt plötsligt vill jag inget hellre än att skura golv med såpa och stå i köket hela dagen och göra fika.

Imorgon skriver vi papper och vi är skitlyckliga. Den 4:e maj är det vårt. YAY!

Räkna med en rejäl midsommarfest och boka in datumet redan nu!! Vi har miljoner sängplatser dessutom.

Igår fyllde Andreas 28 år...lillkillen

image110

Det firades med en ful jävla tårta