Döstirrande unge

http://www.aftonbladet.se/foraldrar/article2692235.ab


Jag vet inte. När jag kollar på bilderna på ungarna får jag känslan av att det inte är pojkungen de ska vara oroliga för. Lillan ser liksom helt förfryst ut. Kan hon ens stänga de där stirrande "ko-i-bilstrålkastare-innan en krock"-ögonen? Jag menar, okej om det bara föll sig så på ena bilden. Men hon ser e x a k t likadan ut på den andra.

Avbockat på min to do-lista

Check: Resa inbokad till London och Brighton den 17 juli!

Jag är så cool!! Åka dit och leva "sex and the city"-liv i 5 dagar. Fast utan sex och i fel city. Men shoppingen, jädrar i min låda, den blir av. Vad får man för ett par hundralappar i London? 400 bugg? Men då är det engelska bugg. Det ni! fårhandred strange dance-tewinggum.

The fluffy hår!

MMS

Midsommar var dunder! Ca 20 kanontrevliga personas i vår gäststuga som varken brakade ihop, välte eller brann ner (trots fylleeldning i bägge öppna spisarna).
Jag vann pris (en platt-tång)  för fluffigaste håret. Jag har köpt nåt nytt slags hårmedel som invigdes kvällen till ära. Det fungerar på följande vis. Applicera lite medel i puderform på skallen och gojsa runt lite, och *poff* *poff* nästan sprakar det till och hela håret liksom växer tills det ser ut som en dålig peruk. Bifogar bildbevis och slår ytterligare en fluga på kuppen. Här har ni min prima spegelmin. Förmodligen den mest mobbade av mina miner. Den är inte så glad för det för den tycker att den är jättesnygg men Andreas skrockar och skrattar och säger "not so much" på dålig norrlängelska.

Bjuppar på lite begynnande magfläsk. Det är lugnt, det är charmigt. För att inte tala om mjukt. Men lägg ner spekulationerna, fläsket är bara pure fläsk och innehåller inga konstigheter i form av foster. Jag söp som om vin var vatten! Det var trevligt, jag blev full och ingen skadades på kuppen.


Fråga: Är det bara jag som ser hitlermuschen/harmyntet över min överläpp på bilden?? Märkligt. Minns inte att jag har varken det ena eller det andra. Men vem vet, den är förrädisk den där snygg-minen. Den kanske har dolt ett harmynt eller en trekantig mustasch lite smidigt alla dessa år.


"Nej det går absolut inte för sig"

MMS

"Nej det går absolut inte för sig" var svaret jag fick när jag försökte boka om min läkartid idag. De hade helt omöjligt att ge mig en enda liten tid under hela sommaren. Klart det inte går. Hur ska det gå? De här ju fullt upp. Idag t.ex. skulle ju 7 av vårdpersonalen plocka blommor och göra en majstång. Det ÄR ju av största vikt. För det MÅSTE ju vara fint här när de har tid med patienter igen. Och hur grymt vore det inte om personalen bara hade vanligt gräs att titta på när de har fikarast.


Cancern blev visst bara en buckla istället

Idag är det fredagen den 13:e. DÖH! Min läkartid då jag skulle få beskedet att jag hade näshårscancer blev inställd. Andreas bil som jag svängde ner med på stan för att inhandla lite alkoholhaltiga drycker, råkade bli lite intryckt på ena sidan istället. Av misstag råkade jag parkera bilen lite  typ lutandes mot en lyktstolpe. Väl tillbaka på jobbet hade jag glömt bort det, eller förträngt. Kalla det vad ni vill det fanns inte kvar i mitt minne. Så när Andreas hade slutat sisådär en timme före mig (vi jobbar på samma arbetsplats för den som inte vet) så hann jag knappt mer än att vinka hejdå förrän han var tillbaka med stora tårfyllda förvirrade ögon. "Han ska få den jäveln, han ska få..." mumlade han med sammanbitna käkar och blinkade frenetiskt bort tårarna.

Jag som hade återgått till att tycka att livet var frid och fröjd förstod just ingenting. Tills Andreas började svamla om "nåt jädra arsle" som hade kvaddat hans bil, troligen genom att smälla upp en dörr på hans bils bakdörr.

Moment of truth

Det hade varit enkelt att stämma in i förbannelserna mot rötägget (som egentligen var 50% jag och 50% lyktstolpe) och istället övergå till att ömsom förbanna ömsom trösta.
Men mina föräldrar gjorde ett dåligt jobb när det kommer till scheming a´la
Sami i Days of our lives. Jag kommer a l d r i g bli framgångsrik eller högt uppsatt vadsomhelst. För hur mycket jag än ville så kunde jag inte ljuga.

Nu får jag inte köra bil längre. Trots att det här var första förseelsen i min körkortsinnehavarhistoria. Nåja, nästan. Den där bilen jag backade ner i ett dike och sen inte fick upp för den hängdes fast på underredet, en vecka efter jag hade fått  körkortet räknas väl inte.Äh, det kan den inte göra. Jag hade ju KNAPPT fått körkortet ju.

Bilresan hem från jobbet sen idag var jobbig. Trots att den bara varade ca 2 minuter. Det är många lyktstolpar på de 2 minutrarna och Andreas hade historier och förslag kring var och en av dem. "Ska vi inte ta och göra en matchande dörr på andra sidan också?? Åsa, DÄR har du en lyktstolpe du kan flänga in i" och så vidare.

Jag har krossat min pojkväns hjärta idag och det är skitjobbigt. Eller skitjobbigt och skitjobbigt. Man behöver inte överdriva. Det var jobbigt. Eller ja, det var inte kul. Inte jättekul iallafall.... Bara lite roande. En liten repa och nån buckla som i Andreas ögon är en hel saknad dörr i princip. Nä, fan. Det är ju ganska kul. Och så har jag sett till att vi får ha kvar bilen ett litet tag till. Den går ju redan på övertid den här lilla bilen. Normalt sett är de ju sålda innan första tanken är förbrukad. NÄ, det var bra det som hände. Kul och bra!!

Nästa vecka ska jag buckla gräsåkklipparen. Då ska ni få se på tårar, det ska jag filma. Until then, ha en trevlig fredag. Jag ska baka och förbereda mat till Antes herrmiddag imorgon. Alla andra herrar som hållt i den regelbundna middagen har lagat sin mat. men inte min bubbis. För han har en tjej som behöver gottgöra trasiga bilar medan han sitter mest och hänger läpp över det.

Calles "tävling" om fulaste omgivningen

MMS

Har just suttit på en toalett som vill att jag snart ska komma och sitta på den igen. Creeps me out, varje gång. En toalett ska inte önska välkommen åter. För det skulle ju betyda att den hade en vilja och kan tänka. Och jag pallar inte att sitta med rumpan bar på en tjotta som har åsikter om min närvaro.

Sen är toan obeskrivligt ful. Så jag borde ha den fulaste miljön omkring mig.


Har jag nån dödlig sjukdom..

...så lär den upptäckas på mitt nästa läkarbesök. Är det nån gång man kommer att få ett cancerbesked så är det väl på ett läkarbesök fredagen den 13:e klockan 13. Ska visserligen bara få lite gräsallergimedicin men ett tu tre så har jag säkert säsongsbetonad näscancer. Det var cancern och inte gräsfjuffet som killade.

Jag kommer väl se ut som Andreas snart. Se bild.


None
Åsa- post vårnäscancer

Hör upp!!

MMS

Ungar, använd för tusan solskydd. Jag trodde faktiskt det var nåt jäkla larv solskyddsmakarna försökte lura i oss bara. Att deras smet gjorde skillnad. Jag har då aldrig märkt nån. Men häromdagen kladdade jag ändå lite oengagerat på lite smörja (haha, smörja..). Bara lite på axlarna och drog ner resterna sådär lite på överarmen. Och dra mig baklänges. Nu har jag jordens mongobränna. Det ser ut som att jag fått nån äcklig innerarmssvamp. Eller, ve och fasa, brontosaurus-herpes. På innerarmen. Sjukt. Sjukt!


Nya intressen

MMS

Jaha här sitter jag en solig förmiddag och PLANTERAR. Som en annan pensionär. Jag börjar jobba kvart i TRE. Jag borde som alla andra ungdomar ligga och sova nu då. Eller åtminstånde ligga i bikini och sätta en bränna på fläsket.

Nåja, jag sitter iallafall i underkläderna (modell tantkonkaronger) och i solen så jag kan låtsas att det är för den och inte blommorna jag sitter här.

Det bor bara 100åringar här vid stugan. Jag har aldrig i mitt liv sett så mycket rynkig hud. Enda nöjet för dem verkar vara att åka bil och spionera. Så det är skytteltrafik här! Och alla ser ut som de käkat minst 10kg glosylt och ätit lika mycket blänggröt till. Klart det är spännande!! Klart jag förstår dem! Nu kan de ju berätta om den där stockholmskan som satt spritt språngande (ja i deras version lär jag bli det), som en hippie, och lekte med jord i trädgården.


Pudeln har blivit nakenhundHilding har en ny frippa. Han smög ut från hundsalongen med svansen mellan benen, helt avskalad sitt forna långa krull-svall. Så jag väste lite åt honom

HUR TUFF ÄR DU NU DÅ?? VA VA?? Inte så cool längre kanske!?

För att hålla honom på mattan lite bara.

MMS

Det funkade nån dag, effekten av frisyren och min mobbing. Nu har han anpassat sig, likt en kloakråtta (han ser ut som en sån oxå) och är minst lika kaxig som förr. Nu är han kung igen. Nu kan man tydligen skälla ut stora svarta rottweilers trots att man ser ut som ett litet tillbehör till deras frukost. Eller ett av deras mindre tuggben.


Han skapade även det härTänkte låtsas att jag hittat den här roliga psalmen själv. Som att jag hittade den vid mitt senaste besök i kyrkan, då jag inte bara var där på en flyktig visit utan även tog mig tid att bläddra i psalmböcker och kanske sjunga en bit. Men nä, allvarligt. Vem hade trott mig?
Det enda fromma delen av mig dyker bara upp i samband med intag av ett gäng treo comp efter ett migränanfall. Då blir jag nästan lite religiös. dyrkar jag och det är den enda gång jag vill tillbe. Ja, inte gud förstås utan den lilla brustabletten.
 Jag har snott bilden rakt av och får väl istället för att ta credit för fyndet säga nåt dråpligt om hur pervo gud är. För den här psalmen måste väl vara beviset på det? För det är väl gud som har skrivit alla psalmerna i psalmboken?!

En såndära utmaning

Jag gör ju aldrig sånt här eftersom jag inte ser vari utmaningen ligger. Kussen min har nu dock givit mig en sådan och jag känner mig spontant provocerad och antar därmed denna. Sen är jag lite rädd för repressalier om jag skiter i det. Min kusse är en grym elak jävel med ärr i hela ansiktet och blodsprängda ögon och som inte skulle tveka att göra slavsylta av mig om jag nonchade utmaningen (jo, eller hur ;) )


Bloggar jag läser förutom hennes (och de andra jag redan länkat, för de läser jag dagligen) är


BURRIBURRBLOGGEN

Hennes blogg is the shit! Har ingen aning om vem människan är men hon är grymt kul och är förmodligen något bland det coolaste som gått runt i ett par skor.


THE NETTAN

Kollega. besöker bloggen...blir förbannad (för hon inte uppdaterat), bestämmer mig för att sluta läsa den som straff!? (ja, oj vad straffad hon ska känna sig). Och sen gör jag om allt från början nästa dag.


LENA OCH UFFE MED LILLA C

Vänner från när vi var i Thailand, kul att kolla in vad de pysslar med och följa deras lilla dotter (som var en liten ostbåge i magen när vi lärde känna dem)


 KATRIN SCHULMAN
Den begåvadske (förlåt, var tvungen, ska skicka skicka det som förslag till böjning av verb till SAOL) av Schulmänningarna. Eller åtminstånde den driftigaste.


Sen ska man tydligen skicka utmaningen vidare men jag tror jag skippar den delen. Jag menar. Vad gör jag om nån misslyckas? Eller om nån jag u t m a n a r har en latent paranoia/psykopat-psyksjuka liggandes och det här blir droppen/startskottet. Och så blir jag förföljd trakasserad och slutligen gjord köttfärs av. Nä, huvvaligen.


Hittade lite booze i sommarstugan

MMS

Osäker på vad du ska dricka på partyt? Har systemet stängt? Är du alkoholist och vill ha en billig fylla? Jag väljer T-gul fest-val.

ps. nörden på trädgårdsmoppen i bakgrunden med knäna vid hakan är Andreas