Testar mmsfunktionen

DSC00211.JPG
Testar mmsfunktionen bara lite. Nu när jag ska åka till sommaren så kan jag inte låta bli att längta tills jag får köra min motorcykel igen. Här är pärlan!

Det låter inte alltid som man tänkt det!

Konsten att se jättetjock ut fast man är smal och samtidigt verka gay!!


Klicka på bilden för att se min bara hockeyintresserade och så vitt jag vet ;) väldigt heterosexuella sambo i tidningen Ångermanland

Nya metoder för att lugna stökiga kroggäster?

Vi städade ur kökslådorna i veckan och fann detta urklipp. Först kunde jag inte riktigt fatta varför jag sparat en notis från Tidningen Ångermanland om ett vanligt litet krogbråk (nej, det är inte min sambo som är 25-åringen ;) ) Sen läste jag notisen. Hittar ni "det sjuka/roliga"?

Ny metoder f?r att lugna st?kiga krogg?ster?

Äntligen får jag skryta lite

Eftersom blogg.se är segare än segast passar jag på att lägga upp lite snabbt skryt

.... om 21 dagar åker jag hit

http://www.ving.se/hotel/hotel.aspx?&categoryid=1&resortid=949&hotelid=913&itemId=913

och är där en vecka och sen åker jag hit

http://www.ving.se/hotel/hotelMaster.aspx?categoryid=1&regionid=-1&countryid=-1&areaid=-1&resortid=-1&hotelid=5&itemId=5&filterOnCategoryId=2

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh.... VA SÄGER NI NUUUU DÅÅÅ???? HOPPAS det blir JÄTTE kallt här...moahahahahahahaha!!!

...men det var ju bara det där med extrem flygrädsla.. ska till fabror doktorn om en vecka och be om jättesömnpillret Hugo eller någon annan drog för att klara av resan. Undrar om det är tillåtet att låta min sambo bära en sovande mig ombord på planet??