Mage utan botten, semla utan toppen.

Andreas köpte hem varsin semla till oss igår. Sweet! Min slank med lätthet ner till kaffet efter maten (oxfilépizza med bea) och fredagsgodiset (brio och toffefee). Man tänker kanske att jag skulle hejdat mig där. Det gjorde jag inte.

Andreas blev lite ställd när han skulle äta sin semla idag. Den som han hade sparat. Hans semla hade blivit rånad på, vad som till en början bara skulle vara på ett litet litet finger mandelmassa. Men som blev det här (bilden).
Jag hade snällt stoppat in semlan jag skändat i kartongen igen, i hopp om att han inte skulle märka nåt. Men inget undgår min "mister Gadget". Enligt min plan skulle han bara äta den rakt av och inte märka avsaknaden av grädde och mandelmassa, och ja, en bit av locket. Men nä, istället stod han där och gapade av förvåning en jättelång stund helt liksom stum. Vred och vände häpet på semmeln. Tills han kom på att det nog inte var så att de glömt att lägga på de ovanstående sakerna i butiken, eller missat att göra ett helt lock till hans semla.

Så går det när man somnar i soffan, det sa jag till honom. Och att man skulle inte vara så dum att man sparar på saker. Jag kommer att bli en sån grym mamma när det är dags för sånt. Pedagogik kommer så naturligt för mig.


The kortbrallaNär jag jobbar helg så kör jag mysbralla för hela slanten. Det finns nåt lite lyxigt i att sitta på jobbet i full mysdressmundering. Som att jag nästan är ledig trots allt. Så här såg söndagens outfit ut.Kanske lite korta. Eventuellt. Har funderat en del på det där med Åsa 14 år. Hon hade tyckt att de där korta brallorna hade varit så töntiga att hon hellre hade käkat snor än att visa sig ute i nörd-korta brallor.

Åsa 29år är ju bara stencool. Hon är snygg i allt. Hon ba glider runt i hur för korta brallor hon vill och ba "ja bryr me inte".

Grymt härligt det är att bli vuxen!

Jag gillar BrittanSåklart är min favvolåt på hela skiven den som är jättejättejättesnuskig. Fattar ni inte. Lyssna på vad hon bokstaverar lite fördolt i refrängen.

Åsa -undrar vad bohemÅsa 14 år skulle säga om Åsa nästan 30

Jehova -en helt sann historia


Bilden är lånad från
Jehovas hemsida

Vi hade besök från Jehovas vittnen igår. De brukar komma nån gång i månaden och stå i dörren och snacka med mig och Andreas. Vi har aldrig bjudit in dem och de har aldrig frågat. Så de står snällt där i dörröppningen hur länge som helst och pratar. Slå upp ordet tålamod och du finner en bild på en Jehovasperson.

Vi pratade om bögar, armageddon och giftermål. Som alltid, för jag tar alltid upp homosexuella och det leder alltid till de andra två ämnena. Ja, och så pratade vi om finanskrisen. Men det räknas in under bögsnacket. För tydligen är det homosarnas fel att vi har finanskris. Tydligen skulle det räcka att de slutar snuska sig på sitt vis så kommer både aids och finanskris bara POFF försvinna. Jag sa att heteros också får aids eftersom man får det om man ligger med någon som har det. Men där hade jag tydligen fel. Heteros blir bara smittade genom att nån bög som legat med en annan bög på ett "förbjudet sätt" kommer och droppar sitt blod på dem. Jahapp...

De lovade mig, som vanligt, att jag skulle komma till paradiset och få evigt liv om jag bara började ogilla homosexuella och gifte mig med Andreas. Gud gillar tydligen inte heller att man bor ihop när man inte har varit i kyrkan och fått papper på att man har sagt -ja tack till varandra inför honom.
Jag sa att  jag nog var tvungen att tacka nej,  för jag gillar verkligen gayarna och att jag tyckte Jehovas gud var ganska kass och oödmjuk om han skiljer på människor beroende på  vem de var kära i och ligger med. De svarade att "kära i" gick bra så länge de inte låg eller va ihop. What?

Jag sa att de inte behövde vara ledsna för min skull. Det var inte synd om mig för att jag inte skulle få evigt liv efter armageddon, för jag vill ändå inte ha det. Jag sa att jag är skitnöjd om jag får 70 friska och att jag troligtvis ändå bara skulle vara skitless på paradiset efter 350 år eller så där. Och jag vågar inte ens tänka på hur Åsa 529 år ser ut. Så jag kan ju glatt fortsätta att gilla killar som gillar killar och kvinnoditot och fortsätta leva mitt liv som ogift.

Jehovastanterna tyckte ändå att det var en dålig idé för de hade glömt att berätta att om man lessnade på paradiset så skulle det finnas knivar där så att man kunde ta livet av sig.

Slutsats: Det är alltså tydligen bättre att ta livet av sig än att tycka att alla är likvärdiga.

Det här...

...skrämmer skiten ur mig. Här lever man helt aningslös i tron att hundar är som lite mer avancerade nallebjörnar. Och så har de i verkligheten massa fuffens för sig i smyg. Lämnar små meddelanden till varandra i snön med vad som måste vara konspirationer till att ta över världen. I SKRIVSTIL liksom, och där står vi som fånar och vänder oss bort för att inte genera hunden när den sköter sin toalettbizniz. HALLÅ vad??? Det där har de ju manipulerat oss till. 
Penis, eller det kan stå Pearl, är ju helt klart ett kodord för nåt väldigt väldigt läskigt.
Uppdatering: FY FAN, det står ju POWER ser jag nu. Åh he r r e  g u d!!!! Det här blir bara värre och värre.

Andreas har en fånig skoterhelg med grabbarna i stugan

Det här är hur jag "hanterar" disken då.Dags att ta ner julgardinerna? Tror jag missade sista nedtagningsatumet tyvärr så jag antar att de måste sitta uppe till nästa år!?

Senaste nytt!

DET HÄR kan väl bara inte stämma eller??? The Sun kanske har bytt inriktning och numera är som "En ding ding värld" (för övrigt en av mina favorittidningar när jag var liten). Verkar ju helt sjukt och jag hatar hur mittbilden tvingar mig att föreställa mig hur the baby-making har sett ut och gått till egentligen.

Trevlig fredag den 13:e förresten! Jag ska bädda ner mig i soffan istället för sängen om en stund, se på film och kurera mig inför imorgon. Om jag känner mig bättre så ska jag på Valvet på alla-hjärtans-middag med 4 karlar. Jaha, tänker ni, en megaromantisk middag i ett polyamori-förhållande. Men nej, tyvärr, har fortfarande bara en kille och jag har tjatat mig med på vad som annars skulle vara en romantisk bara herrmiddag. Nu ska jag lägga mig ner och fundera över hur jag ska manipulera grabbarna imorgon så att jag slipper betala min mat utan att det slår tillbaka på mig. Ooops jag glömde plånisen eller darrande underläpp med blanka ögon och orden det är ju alla hjärtans dag...

Ooops


Oooops...

Men när man är sjuk så gäller inga
förbud . Speciellt inte såna man tramsat ihop själv.

Sen egentligen. Efter min Cola Zero avvänjning har jag istället blivit beroende av smaksatt Loka som jag konsumerar i minst lika stora volymer. Och vad är skillnaden? Färgen liksom. Äh! Dietist-Anna sa dessutom att det ungefär nästan var nyttigt med Cola ju. Typ.

Bara dum kanske!

En kollega sa till mig att det var så härligt med mig för att jag vågade ställa dumma frågor.

Hehe...gör jag?

Mongo med mikrofan?När Andreas kollar sport om kvällarna (ofta) sitter jag ofta och kollar utrikiska serier på datorn (Ja, okej amerikanska, men det låter inte lika kulturellt) För att vi inte ska störa varandra (ve fasa) köpte vi ett par prima hörlurar med mikrofon för nåt år sen eller två. Mikrofonen har jag inte så mycket användning för så den vrider jag upp ovanpå skallen. Andreas säger att det är han tänker på mig när han gör det. Sittandes med ett par lurar och se ut som en TÖNT. Ja, så säger han. Att jag ser ut som en tönt i de där lurarna.
Och jag förstår på allvar  i n g e n t i n g !!!
Finns det mycket saker som är coolare än att sitta och se ut som en rymdingenjör på uppdrag? Eller en flygkapten puttrandes runt med en Boeing jättejumbo? Eller BRITNEY-för-i-tusan-SPEARS sjungandes en konsert!
NÄ, knappast!
När jag dör vill jag ha med mig dessa i graven. På skallen. Redo för vilket häftigt uppdrag som helst som är värt namnet.

Åsa -Det är coolt att vara jag

Ps.1 Kom på att jag kanske inte skulle valt en bild där jag ser så mongoloid ut för att demonstrera min poäng här.

Ps.2 Asså, ingé fel på mongosar!

Ps. 3 Okej, det ser ut som att det står prima mikrofan på bilden men det är svårt att skriva med mus och den kan gott heta så. Den är helt meningslös, annat än för att se cool ut.

Sist av alla med att kommentera vädretDet snöar lite här. Det är en bil under där på bilden.

Ni kanske kan föreställa er hur kul det är att promenera med hilding nu. Han är 30 cm hög, lilla pudeln. Max!.... när han typ står på tårna. Så när vi är ute nu är det som att dra omkring på en stor ovillig snöhög som mystiskt hänger fast i mitt  koppel, med ett par förskräckta blinkande ögon längst ner i högen.

Inte kul, alltså (förtydligande för de som inte är så smarta!)