Fashion beep beep! Dagens outfit:

MMS

Fashion beep beep! Dagens outfit: målarbyxor- blå kläder, för den rätta blöjrumpan och med rejält hög midja. Tröja- vanlig vit men ändå så jäla snygg. Jag ville helst toppa outfiten med en mörkblå skarf för att matcha braxorna men där röt andreas till och la in sitt veto med motiveringen -det är ju för fan arbetarkläder. Jag köpte det men inte utan lite mutter. Nu blir det snart måla hall i stugan. Det visar sig att jag är en grym inredare och målare och att man visst kan slarva lite i stugan.


skrattfestEn man har varit med om en operation och något har gått fel. Hans röst är sig inte lik. Traumatiskt, verkligen. Nu är han och berättar om det i tv.

Jag är kanske sist i världen att se den här, men satan det gjorde min dag. Nu kan jag gott fortsätta jobba på i stugan. Jag har fått mitt helgnöje.

Känsliga tittare varnas!

MMS


Fan oxå. Sablarns hästar. Okej, jag kan hålla med om att det kanske inte var mitt smartaste drag att börja på ridskola när jag är allergisk mot djuren i fråga. Speciellt som de första 5-6 lektionerna tydligen går ut på att göra hästarna rena. Sen kanske vi ska få provsitta på hästen en stund.
Igår betalade jag 130kr för att borsta, kamma, rykta, rensa fötterna på en häst och sedan mata och natta alla hästar i stallet.
Himla smart affärsidé de har där dock. Jag ska starta en lägenhetsskola för de som vill flytta hemifrån. De första 6 lektionerna a' 150 kr ska innehålla städning av mitt badrum, kök, avlopp osv. Sen den 7e lektionen ska de eventuellt få provsitta min soffa inför att eventuellt se en reklamfilm på tvn under den 10e lektionen. Aah!


Gnägg

Yippiekayey!! Idag blir jag en häst-tjej! Min nördifikation har börjat skena iväg i full galopp. Jag har just insett att jag faktiskt är en glasögonorm (det tog mig 7 år att förlika mig med) och nu detta. Mocka och tvätta hästar, klippa deras klor och bli lycklig av doften av koskit och hö. Det är inte långt borta. Ge mig några lektioner till bara, så ska ni få se. Snart kommer jag bara yra om Chess, Rödtrut och Gun-Britt, och allt vad hästar nu heter, på den här bloggen.