Nya Jim Carrey!

Den här bilden har jag snott från min syrras blogg men jag var bara tvungen för jag ÄLSKAR den. Min systerson är jordens gummiansikte-mini-människa och kan, trots alldeles bedårande vackra och söta anletsdrag, göra de sjukaste av miner. Här är min favvo!! INGEN kan hålla sig för skratt när han gör den live. Han gör den på ett jättemedvetet flörtigt låtsasförnärmat sätt. Det är grymt! Trevlig fredag på er!!

image93

Teddan Carrey


Åsa hjärta Andreas

Idag har jag och min lilla (stora) pusselbit varit ihop i 6 år. Vi träffades för första gången exakt för 6 år sedan och blev ihop samma dag (hans namnsdag). Jag gjorde en blandband till honom i namnsdagspresent med hjälp av min pappa. Ja, så ung var jag då så att det här med att bränna en cd var helt spejsigt och nytt.

Vi pratade om hur vi skulle fira årsdagen och vi (jag) kom fram till att vi skulle slå på stort och åka till Stockholm och gå på
Operakällaren. Vi (Andreas) bestämde att det kanske var bättre att vi gick på en lokal restaurang och åt 
istället. Men vi båda kände oss lite missnöjda över beslutet, som att det saknades nåt, och knorrade och velade lite tills vi konstaterade att vi båda faktiskt helst av allt ville se Idol, supa lite och äta snask. Så vårt stora firande blir en vanlig vardags-fredag. Det är det yttersta beviset på att vi faktiskt varit ihop i 6 år.....Och att vi är så grymma att vi hittar på massa sånt skoj annars också. Klart vi är!

Hur som helst. Jag älskar dig, baby! Mujjo!!

image90        

Lek: Hitta Stockholmsbruttan!

Spelplan: Inlägg lördagen den 24:e november, bild från hundpromenad på (klicka på den för att göra den större)

Erikas blogg

Tips/ledtråd! Passar ihop med onorrländsk hund i matchande täckjacka

Självförnekelse!

DSC00408.JPG 
Andreas köpte en varsin kärleksmums till oss imorse. Jag kastade självklart i mig min på en gång. Men han av någon anledning går och tjuvhåller på sin. Helt idiotiskt enligt mig. Kakor är till för att konsumeras. Ingen blir lycklig av att gå och spara på en bulle som bara blir torrare by the minute.
Nu är A nere i källaren och hammrar, snickrar och leker man med tillhörande öl i ena näven.
Fråga! Hur länge kan jag inbilla mig att just den här mikrobiten av hans bulle är den sista och att jag inte alls kommer äta upp hela?

vad jag mer gör när katten är borta. Lyssnar på brittan!


Full som en kastrull men tydligen skitsnygg!

Gick in och skulle rensa bort lite sms imorse då inboxen var full och möts till min stora förvåning av ett mycket trevligt sms som jag varken minns eller har svarat på. Sms:et är inkommet 18:38 i lördags och det innebär ungefär 3 timmar, 38 minuter och otaliga glas vin in i mammas stora 50-årsfest. Sms:et lyder:

"Dåligt snygg du är ikväll. Hälsa morsan och hoppas ni har det bra.. Är inte Ante klar för toan än"

Jag tänkte passa på att svara offentligt så här på bloggen eftersom jag missat det på grund av att jag tydligen var salongsberusad upphöjd till 10.

Mitt svar lyder:

SÅKLART JAG VA!!!

Sms:et kommer från en vän/kollega som för tillfället befann sig i Sollefteå och därmed inte borde veta om min förträffliga snygghet för kvällen men jag lapar i mig ändå och gissar att sambon var så sprängstolhet över min skönhet (Såklart han va!) att skickat ett mms med bild som jag inte heller minns att han tagit. Det är egentligen helt irrelevant. Det räcker som skäl för mig för att skryta lite här på bloggen iallafall.


Angående Ante och toan vet jag inte om det är nån snuskig insinuation eller bara en referens till min sambos officiellt uttalade överaktiva tarm.


Driving the sambo nuts!


Varför tror aldrig andreas att han är bakis? Nä han drabbas av livsh


Varför tror aldrig andreas att han är bakis?

Varför tror aldrig andreas att han är bakis? Nä han drabbas av livshotande sjukdomar dagen efter en rejäl fylla. Nu när vi ska städa går han omkring och huttrar och haltar!?, skakar och frustar och är helt övertygad om att han fått en blodpropp.

Det gäller att äta snabbt!

Idag är det kombinerad bastu- och chokladprovningskväll på jobbet. Känns kanske inte som det mest genomtänkta temat genom tiderna.

Tantvarning nr 147!!

När jag gick hem från jobbet i afton mötte jag på vägen en rar liten pojke som kastade boll med sin labrador. När jag passerade honom log han brett och sa -HEJ!!
Jag blev lite smått varm i hjärtat och sa hej tillbaka och gick vidare hem. Halvvägs hem kom jag på mig själv med att gå och småle lite, tänkandes "vilken välartad liten gosse, det ger lite hopp i huliganunge-Sverige"

Fråga: Tant?
Svar: JA!! (fast det är ju så att ungar var snällare när jag var liten)

ÅNEJ! Det är bwöäuå bwöäöå-dags IGEN!


Billig näsreduktion!?

DSC00381.JPG
Ja just ja. Så träffade jag
Ted förra veckan. Ni som har hängt med ett tag vet vad det innebär. Influensavirus som drabbar mig som den fetaste av käftsmällar. Det slår aldrig fel. Men den här gången är jag ensam hemma och får ingen personlig assistans. Sambon jobbar i Ö-vik torsdag-fredag. Hade det inte varit för att jag yrar av feber och ser helvetet som ett trevligare alternativ än mitt nuvarande tillstånd, så hade det inte stört mig alls. Det är nämligen nån nedrans perkele(karjala)kup på tv, och jag sörjer inte att slippa lyssna på det jobbiga bwäee bwuee-ljudet som skränar i alla lagsportssändningar. Ni vet, den hjärndöda publiken som ska låta likadant i kör. Och inte verkar de sjunga/skrika? nåt vettigt heller. Värst är fotbollen, men det är en annan historia.

Eftersom jag nu får klara mig på egen hand och var i ett så förskräckligt skick insåg jag snabbt idag att jag var tvungen att försöka göra det jag kunde för att minska/droga bort smärtan och förkylningen. Detta innebar ett nödvändigt besök på Apoteket. Jag praktiskt taget kröp ner dit (mja okej jag tog bilen men om ni sett mig inne på Apoteket hade ni troligen trott att jag krupit de 2,5 kilometrarna dit).

Jag sprang (masade mig) fram till förkylningshyllan och plockade på mig kleenex, hostmedicin, esberitox och nån form av halsbedövande sugtabletter. Så långt så bra. Sen var det dags att välja nässpray och av någon outgrundlig anledning har konkurransen när det gäller denna typ av slemlösare utvecklats ljusår jämfört med övriga produkter som det oftast bara finns en eller två sorter av. Men nässpray, jag skämtar inte, det fanns minst 15 stycken olika. Och det stod SAMMA sak på alla förutom en som hade lite uppfriskande menthol i sig. Men alla kostade olika. Från en tjuga till en hundring. Min spontana reaktion är ju förstås att ta den billigaste men samtidigt undrar man vad det är för fel på den. Den kanske är återvunnen nässpray som nån annan redan använt.

Jag frågade en expedit om hjälp och hon förklarade att det egentligen bara var två skillnader ,förutom olika styrka. Den ena gruppen var bara saltlösning för att rensa upp i näsan och den andra var samma fast även effektiv för att tar ner svullnaden i näsan, om man fått det som påföljd av förkylningen. Så i mitt fall rekommenderade hon helt klart den. WHAT???? Jag har ingen svullnad... min näsa ser ut så. Jämt. Om jag inte haft en kroniskt svullnad sen födseln vill säga. Och det vill jag faktiskt gärna tro. Så jag nickade frenetiskt och sa -jaaaaaaa min näsa är JÄTTEsvullen, verkligen, jätte. Så jag tar den svullnadsminskande tack!

Nu sitter jag här ett antal sprayduschar i näsan senare och undrar när den där ihopdragningen av näsan ska ske egentligen. Det kanske händer inatt, och så vaknar jag med en perfekt liten hollywoodknappnäsa. Ska bli grymt!

Här sover lilla underverket på sin favoritmosters axel


STOLT!!!


image87

Jag är numera tvåfaldig moster! Lilla Moa Othilia föddes i onsdags med gigantiskt huvudmått och stark vilja.
Hon har redan hunnit kallats allt från tjockis till mongol, av mindre vetande pesanter ska tilläggas. Men hon är helt bedårande ljuvlig med klok utstrålning och ett strålande vackert ansikte. Kul att se att hon brås på moster. Jag är sjukt stolt. Det här har jag gjort bra.

image88