Sitter i en bil som jag har tänkt köra frå...

img_6807 (MMS)

Sitter i en bil som jag har tänkt köra från Lycksele och hem nu. Bara det att den verkar tro att jag är full, och kräver att jag blåser om eller kliver ur bilen! Imorse gick det alla tiders, när jag väl fattat hur jag skulle göra. Och vad jag vet har jag bara druckit vatten idag. Jobbigt. Jag kanske är alkoholist i smyg, kanske är jag så jäkla skicklig på smygdrickandet att jag inte ens märker det själv. Huh! Bilen jag kör är en Volvo c30, bra skit det där. Nästan så att man skulle ha en själv!


På väg till Wilhelmina igår dök helt plöts...

img_6807 (MMS)

På väg till Wilhelmina igår dök helt plötsligt middag upp på gatan, bara sådär! Men vi bromsade och sa "åååå va söta" i kör, sådär som man gör. Men i smyg blev jag hungrig och sugen på grillat viltkött och beasås!


Sitter och sentimentalar lite över gamla foton!Mamma var vacker, Limpan var hungrig och jag hade downs. Puh, skönt att det växte bort!

Skit i maskineriet

img_6807 (MMS)

Okej mitt Colamedium och jag måste jobba på kommunikationen lite. Det kanske inte var stora former av lycka som skulle prägla min helg. Men det var rött. Som hjärtan brukar vara när de inte är avbildade av salivrester i coca cola. Nu får jag iallafall användning av det där jättecoola plåtetuit man fick med bindpaketet. Och bara det känns som en vinst!! Förutom att jag ångrade mitt val av bild som är tryckt på plåtmojängen TVÅ gånger och nu är ägare av tre stycken sådana. Ett coolt och två ocoola. Tänkte skicka de andra två till Afrika så de kan ha att samla nötter i eller nåt.


Vågar jag dricka upp den nu?

img_0465 (MMS)

Jag vet inte om ni ser det men det känns helt klart som att min Cola sänder ett otvetydigt buskap till mig genom de enklaste av signaler!! Som morsekod i colaskumsformat. Och det är ett HJÄRTA. Den här helgen kan väl inte bli annat än skitbra?! Eller helgen förresten, jag tror inte att colan är så kortsiktig. Det måste röra sig om det här året! Göööött!!


Försten att hitta mig vinner äran. www.arb...

Försten att hitta mig vinner äran. www.arbetsförmedlingen.se


Jag äter pankisar till frukost. Med jordgu...

img_0453 (MMS)

Jag äter pankisar till frukost. Med jordgubbsmarmelad på. Because I can! Jag har bestämt att det är det bästa att stoppa i magen inför timmar i en bil på väg till Haparanda! Att man står sig bäst på just det!


Byta däck- ungefär det tråkigaste jag gjor...

img_0449 (MMS)

Byta däck- ungefär det tråkigaste jag gjort en strålande vacker söndag


Andreas har sin favvofärg på tånaglarna nä...

img_0446 (MMS)

Andreas har sin favvofärg på tånaglarna när han sitter vid grillen och dricker öl!


Vad gjorde man förr i tiden när man åkte b...

img_6807 (MMS)

Vad gjorde man förr i tiden när man åkte buss långt? VAD? Jag är på väg tillbaka mot solle igen. Tydligen har man inte rätt till sjukvård varsomhelst!? Så mitt typ obligatoriska cellprov kostar mig en arbetsdag och 500 kr i bussresa. Och det hade ju varit trevligt om jag hade varit en rik latmask, nu är jag en fattig j-vek som gillar mitt jobb, så nu är det ohärligt!


Vad vi ville och vad vi gjorde! Vi ville l...

img_0421 (MMS)

Vad vi ville och vad vi gjorde! Vi ville ligga småbakis i sängen och kolla på film. Men det här helvetes finvädret tvingade oss att åka skidor lite småbakis i backen istället. Och med åka skidor menar jag sitta och sola i en fällstol med kaffe och bullar!


Idag firar vi Andreas som fyllde 30 i onsd...

img_6807 (MMS)

Idag firar vi Andreas som fyllde 30 i onsdags, med en barntårta. Gissa vem som inte vill bli gammal


SMS-inlägg

img_0403 (MMS)


jag tror jag har mina 15 minuter av fame n...

img_0398 (MMS)

jag tror jag har mina 15 minuter av fame nu! Jag är jävlarimig överallt. 12 april kommer ni förstå vad jag menar. Men för nu, gissa vem som har ett helt uppslag på senaste classic bike med sin motorcykel. Jo jo!!!