Andreas Joey- jag är inte nummer ett

Min sambo kom hem sent iförrgår med något alldeles lyriskt i blicken. Sådär riktigt fånigt förälskat. Han kom och la sig i sängen (där jag låg och mest fjärtade och kollade på tv och brydde mig om min egen business). Efter en stunds lyckligt suckade och nästan viskade han fram

"Kristin Kaspersen och Hans Fahlén ska skilja sig......

skilja sig!!...

förstår du!!!"

Det är så grymt roligt, och gulligt, att min lilla kille på allvar tror att han har en shot på Kristin nu. Och glädjer sig över det. Som att det är det här han väntat på i alla år. Och NU händer det.

Så shoot! Andreas bubbis. Du har min välsignelse. Det här är din frisedel! Ge det ditt bästa. Skicka iväg det där mailet, eller ring det där samtalet. Jag unnar dig det. Du är nog faktiskt helt orginell med den idén. Jag tror inte någon annan kille i Sverige har tänkt samma sak. Klart det inte ligger 37 andra patetiska kärleksförklaringar och hopplösa raggförsök i Kristins mail-inbox nu. Näää, den är nog tom. Hon sitter nog och längtar efter den där långa killen vars kropp består av 80% lårben och bara har ett stort långt irakögonbryn. Hon väntar nog på det där mailet där det står nåt i stil med "Du har varit min drömtjej i hela mitt liv, du är bara sååå snygg och söt"  eller om du kör på den som folk tror är den smarta varianten (och alla därför kör) att låtsas att du inte alls känner till henne och att ditt mail/sms hamnar fel och bara råkar hamna hos henne och vips är kontakt inledd.

Kristin är Andreas
Joey McIntyre , som jag förr var helt övertygad om att jag skulle bli ihop med förr eller senare. JAG kom visserligen över det i 14-årsåldern när jag utvecklade en hjärna.


Skulle handlat om min finneDet här inlägget skulle handlat om min finne. Upptäckte på ett brutalt sätt imorse att något belägrat mitt ansikte. Sambon började vifta med armarna, göra kräkljud och hysteriskt peka på en punkt mellan mina ögonbryn med en skräckblandad och äcklad blick. Jag hade fått en tonårsfinne. Jag kommer aldrig mer kalla mina små kvisslor för finnar. Riktiga finnar är ju faktiskt gammaltpiss-gula, SPRÄNGfulla, äckliga, bultande och dyker upp helt utan förvarning över en natt. Det s k u l l e ha handlat om det tills jag tog en bild på min nya lilla kompis (finnen alltså). För det första gör den sig inte alls rättvisa under allt det där sminket jag pillade på den nu på morgonen (så nu verkar jag ju mest bara fånig och alldeles fantastiskt fåfäng som alls reagerar på den där lilla pluppen, men believe you me, jag har att göra med en rejält tilltagen brontofinne). Sen slogs jag av häpnad när jag istället såg mina ögon så det här inlägget bara måste handla om dem istället. Min blick är f a n t a s t i s k t uttrycksfull på bilden, man ser verkligen mitt djup. Min själ. Man ser att jag är typen med den där glimten i ögat. En sån där som alltid har det där lite "laid back" i ögonen, helt avslappnade men ändå spännande. En vars blick säger mer än tusen ord. Ser ni vad jag säger med ögonen nu?
Fasiken att glajjorna är en sån bra finndöljare, annars skulle jag ta av dem bums och springa runt och uttrycka saker med ögonen, sluta snacka helt liksom. Bara kasta blickar.

Bjuppar på mina nya rynkor också. Japp nu är de 2, hundra procent fler än härom veckan. Känns bra. Vuxet på nåt vis.

Vem fasen tror jag att jag är??

Jaha, här sitter jag och mecklar hit och dit och tror att jag är nån jädra IT-expert. Som att jag vore anställd på nån IT-expertfirma. Och dagligen jobbar med IT-expertsaker.
Jag skulle bara ändra min profilbild och *poff* *poff* så hade jag indian-hallaballoo-bakgrund. Nåt jäkla spretigt inka-skit. Jag tänker " EEEYY hur svårt kan det vara att fixa tillbaka den gamla"

Svårt. Visar det sig.

Nu är jag någon slags oidentifierbar lilarosa tuggummiblogg. Men det är bra, iallafall  i jämförelse med mina första försök efter indianincidenten. Ett svettigt tag där var det ingenting, och sen allting liksom blandat i en stor hemsk textgrötröra.

Note to self: Syssla för i helvete inte med sånt du inte vet nåt om. Det GÅR inte att gissa sig till och spontanklicka här och där och deleta det tredje när det gäller sån där programmeringsgrejs. Och det är tydligen väldigt väldigt svårt att ändra sig när man tagit bort nån kod utan att först exakt notera vad som stod innan.


Min bortavaro

I veckan och helgen har jag haft besök av vitlöksungen och baby muskelknutte. Ur dem rinner det alla möjliga sörjor ur alla de olika kroppsöppningarna. Och ALLT ska torkas. Det har tydligen pågått nåt slags dreggelmaraton i veckan som jag helt missat. Moa Schwarzenegger vann överlägset, henne skulle man satsat en slant på. Det är som att hon ersätter förmågan att ha ett språk med att använda munnen som någon slags dreggelfontän. Riktigt crafty skulle jag vilja säga, en unge med drivkraft som inte slösar en vaken minut på att vara torrmunnad. Effektivitet är ordet. Snorslemnäsor och gulbajssörjor hamnade rätt högt upp på listan av produktivitet också.

Sen är lillan jädrigt vältränad också med biceps som skulle göra vilken kroppsbyggare som helst avis. Och alla andra ceps man kan ha på armen också. Nä, lilla michellina har mål. Bodybuilder vid 6 månader. Det är ruter i den tösen.I lilla vitlöksungen har vi en levande replayknapp. Säg ett ord och han upprepar det hundra gånger. Och sen hundra gånger till. Det var roligt att säga förbjudna ord. Syrran blev inte överlycklig när jag halvviskade prostituerad till honom så jag försökte med smygare som hus och putta. Som blev KUK och PRUTTA!! Det var kul. Sånt gör mig lycklig på ett vis som inte ens går att beskriva. Härligt med småungar!


Wunderbar men sorry

Härligt, härligt med alla kommentarer för att stärka mitt bloggsjälvförtroende (även om ni nog mest bara var rädd för bajset). MEN JAG ÄR LEDSEN. Allt hundbajs är avbeställt. Jag har inte plockat upp pudelbajs tidigare på mina promenader (YES mina grannar äääääälskar mig för det) så varför börja nu???? Det är äckligt och Hildings avföring är alltid full av orange klumpar och luktar som att han gått och sparat på det i månader innan han väl släpper ut det, eller som att han har de längsta tarmarna i världen så poopet hinner ruttna innan det ser dagsljuset. Sen får jag panik av känslan plastpåse mot varm brunkorv. Så...it´s not happening

Dessutom pallar jag inte trycket. Jag har börjat inse att ni kanske kan komma att kräva saker tillbaka, som att jag ska börja lägga in inlägg regelbundet och ofta. DET KAN NI GLÖMMA!!!

Jag tycker vi gör så här. Vi återgår till ett förhållande där vi inte låtsas om varandras existens eller ooooo förresten. Ni anpassar er efter mig. Kommentera sporadiskt, oregelbundet, lite, sällan eller under vissa perioder inte alls.

Ordningen är återställd. PJUH!!!

ALLVARLIGT (lite iaf)

Igår var det närmare 40 besökare här på bloggen, 170 sidvisningar, och EN kommentar. Vafan, skrärpning. Skriv nåt taskigt om ni inte kommer på nåt kul då! Eller hej! Hur svårt ska det vara? Håller på att samla hundbajs på mina promenader med Hilding nu varje kväll som jag ska skicka med post till alla mina oförskämda besökare. Hör ni det? Stinkande hundbajs!! Jag ska micra det lite innan också, så det liksom osar och är ljummet. Bifogar en gammal hundbajsbild som förvarning.

image119

Ja, ok. Det där var plommonen igen (hittade ingen hundbajsbild) men ni fattar grejen.

You might aswell face it , you´re addicted to...

image119

Jaha, vad har jag nu gått och blivit beroende av? Mördarsniglar? Begagnade lakritstuggummin?? Nä sörni, mina vänner. Jag har gått och blivit  beroende av katrinplommon. Och som med allt som Åsa företar sig så görs det till fullo. Inget litet lätt då-och-då-beroende här inte. Nä, här ska köras ner plommon i truten som om jag fick en miljon kronor för varje litet plommonbär (bär? grönsak??) jag förtärde. Lagom är inte min melodi.

Ni kan tro att det gör gott för magen, det här med jätterussin, jädrar i min låda. Non-stop-centrifug dygnet runt. Som ett litet rave-party i magen som aldrig tar slut. Jag kan nästan höra Scooters ravelåtar eka från magen om jag öppnar munnen lite.
Men det jag presterar sedan skulle göra Anna Skipper mäkta imponerad. Jämn bränna och oustanding konsistens.

Upptäckte min första rynka idag, en sån där riktig. Fina linjer tror jag de kallas i anti-skrynkelkräm-reklamerna. Vet inte direkt hur fin jag tycker den är men jag är lite rädd att den är orsakad av plommonen. Du blir vad du äter heter det ju. Och kolla  bara in bilden så fattar ni. Ser jag ut så i hela fejjan om ett par månader?? Skulle kunna vara rätt coolt. Sveriges rynkigaste 28-åring. Kan man tjäna pengar på det tro? Turnera i kina? Ska fundera lite på det där.

Freak eller fantastisk?

Skit skit skit, jag har blivit kallad till gynekologen igen. Börjar undra om tanten är kär i mig. Eller så ser jag bara extraordinärt kul ut på nedervåningen och bara måste visas upp för alla som hört talas om mig i fikarummet. Cellprov, hrmpf,  vilket jäkla svepskäl. Funderar på att besöka närmaste smed och installera kyskhetsbälte och kasta bort nyckeln. Sen bara vissla och låtsas som det regnar hos gyn och hävda att en morgon när jag vaknade så satt det bara där, så tyvärr, det blir inga mer undersökningar EVER.

Så här kul var det sist hos gynekologen

Min AndyDet var längesen jag visade min kille här på bloggen. Här kommer en liten filmsnutt med honom och nån flicka han verkar känna som heter Anna. Vet inte vem hon är men jag är inte svartsjuk. Hon verkar rätt liten/ung och fjantig faktiskt.

Tribute to OrupSäga vad man vill om Orup, men dansa det kan han. Klart som fan att han blivit en av Sveriges största. Oklanderligt med moves i absolut perfektion. Stor kred till koreografen också som så till fullo fångat essensen av Orup.

En sak förbryllar mig dock. Svenne-banan-blatten som är någon form av dansare slash baggrundsmimare som dyker upp lite mest hela tiden i videon och visar tänderna och håller upp ett finger i luften vilket sen utvecklas till tänder och två fingrar. Vad menar han? Räknar han gångerna han säger schhh med ett stort stelt varggrin med slutna käkar? Någon som är smartare än jag kanske kan förklara för mina hjärnceller går bet.


Trevlig (H)älg! not so much

image118

Jaha, här ligger det ett älghorn nyss avfallet en bindgalen älgtjur och skräpar. Springa  runt helt brutalt och ohyfsat och kasta läbbiga horn omkring sig liksom. På min tomt. Hallå, what??? Det va ingen som sa nåt om vilda djur när man köper stuga i skogen. Gulp! Nä, det här måste jag reklamera. Anmäla mäklaren för undanhållande av information är vad jag ska göra, minst. Det kan väl bara inte vara rätt!?

Med buller och bång

Igår föddes det en lite baby boy här i Sollefteå. Kan ni tänka er nåt häftigare är att att saluteras med raketer och fyrverkeri när man kommer ut i världen (tydligen skjuter man massa sånt på valborg numera också, trodde det var nyår strictly som var fyrverkerikoden)? Han kommer troligen att bli coolaste lilla killen i stan, eller så drabbas han av megalomani med det välkomnandet.
Just nu finns det ingen i hela världen jag hellre vill träffa än den här bebispojken. Men NÄÄÄÄÄ, Åsa ska förstås gå och dra på sig halsviruset from hell. Jag vet inte riktigt vad som är fel på mig men varje gång någon jag bryr mig om föder barn så blir jag stensjuk.

När
Ted föddes hade jag någon form av begynnande megaförkylning. Jag tänkte (mamma sa) att jag skulle vara smart och försöka bota det själv genom att äta två hela vitlöksklyftor (tack för det tipset mamma, NOT). Jupp, tuggade dem som de var och svalde. Jag överdriver inte när jag säger att det nog var en av de värsta stunderna i mitt liv. Jag såg på allvar mitt liv passera i revy. Jag fick svimningsattacker och låg på golvet och ömsom hulkade ömsom köjdes med bara en tanke i huvudet. INTE..huhu...MISSA..huhu...FÖR.hu..LOSSNINGEN.... Kuren funkade, tillräckligt för att kunna följa med iaf. Men i efterhand kan jag säga att jag ALDRIG någonsin kommer att göra om det. STANKEN som förföljde mig var sjuklig. SJUKLIG!!!!! Syrran blev förbannad på resan till sjukhuset, och jag beskyller henne inte, för bilen fylldes av en sån stark vitlöksodör att man hade kunnat skära i luften med kniv. Stanken liksom sipprade ur mig från överallt. Till och med huden luktade som om jag lämnat in den på vitlöksimpregnering.

Jag provade allt som finns i boken om att bli av med vitlöksdoft. Glass, starkaste fishermans friends jag kunde hitta, rullade deo över hela kroppen och tonvis, TONVIS med persilja. Alla vi passerade på väg in i sjukhuset hajade till och vände sig om med en förvirrad blick som om de just passerats av världens största chiligryta fast i 55kilo-flickaförpackning (55 kg.. ah those were the days ;) nåväl tillbaka till lökhistorian). Barnmorskorna som klev in i rummet senare när syrran installerats på fölossningen liksom kastades bakåt av luktväggen v a r j e gång de klev in i salen där vi satt. Och det här var timmar efter att jag förtärt vitlöksklyftorna. Salen luktade inte som en kvinna med värkar, en syster och en blivande pappa. Det luktade 30 arga svettiga italienare med en varsin stor vitlökschorizo i handen. Och så kom Ted till världen, som att hällas ner i en skål med vitlökssås. Vad jag vet har han inga större men av händelsen men jag tvivlar på att han kommer att gilla vitlök i framtiden. Jag har inte kunnat äta det sen dess iallafall.