Ifall ni undrar...


...just nu för exakt 8 år sedan satt en nervös blond Åsa med lila underhår, lång prasslig kjol och en militärgrön tröja med en orange stor streckkod över bröstet (!?!) på tåget, som om en stund skulle anlända till Sundsvall. Hon satt och sminkade de halvmåneformade ögonbrynen och resten av fejjan för att hon skulle möta killen hon kärat ner sig i över telefon, på riktigt. För första gången.
Det viktigaste


28a734b4630363c466e53f183bdfd476.png


Lyssna (läs?!) nu noga! Jag ska dela med mig av två av de viktigaste insikterna jag gjort här i livet. Vet man de här sakerna så är man i princip "all set".

Den första illustreras här på bilden. Just i detta fallet så rör det sig om en saffransbulle men detta gäller även bulle av vanlig sort.
INGEN bulle är söt nog förrän alla bullar på plåten är sammanlänkade av en tjock krispig stelnad sockervaniljblandning. Kan man bara lätt plocka upp en bulle från plåten efter gräddning så har man misslyckats. Då kan man lika gärna hiva rubbet och börja om. Måste man däremot bända loss bullarna och sen bryta isär dem från varandra. kan man känna sig som en riktig kvinna (även om man är man. Alla vet ju att bullbakeri är kvinnogöra). Då har man lyckats!

Livslära nr 2 är att tomater är roten till allt ont. Det finns inget som har med tomater att göra som är varken gott eller bra för nåt. Tomatsås ska vi inte prata om. Och ska vi det ändå är det lika bra att kalla det för vad det är. Djävulens diarré.


En exakt kopia


0-31e251411c48f20e29ce86bb049597c1.png


Jag håller på att redigera andreas mii på wii.

För er som inte vet vad det är ska jag förklara. Wii är en tv-spelsmojäng som man kan spela tennis och grejer med. När man spelar sportspelen så kan man göra sin "egna gubbe/tant" att spela med och spara resultaten. Den här gubben kan man plocka ihop ett utseende till genom massa olika val av ögonbryn, ansiktsformer, munnar och så vidare. Andreas är helt fast i det här spelet så jag tyckte inte att det var mer än rätt att jag fixade så att gubben han spelar med också såg ut som Andreas. Här är resultatet.


personalfest

0-42af51ed65e9324db839ff5bfcb3ea82.png

personalfest


Jag lever upp till mitt rykte som dryg Stockholmare


0-17f6902dfcc9c73bd34065a57d1e8c80.png


Everybody verkar vilja ha en piece of Åsa numera. Jag har varit spänd på att se vilka åsikter jag skulle få. Den enda som är min egna är den sista. Ingen ville nämligen vara med på bild. Och jag är inte den som bangar. Bara det att jag orkade inte ha mer än en idé. Så jag sa att de ju kunde fråga mina kollegor och sätta det som mina åsikter. BIG mistake visar det sig. För tydligen både hånar jag mina lata kollegor och använder besserwisseruttryck som att väcka jubel.
Men snygg är jag. Som FAN! Snygg har många namn, överfixad gammal kärring kallar Andreas det i det här fallet.


Förevigad i blyerts
Jag har blivit avbildad av en
grym konstnär! Ni kan säkert också få en sån här vacker bild, om ni betalar en slant och hon har tid/lust. Förutsatt att ni ber om en bild på mig. Om ni väljer att göra ett porträtt föreställande er själv säger det ju sig självt att det inte kan bli lika fantastiskt vackert. Men proffsigt utfört kan jag lova att det blir.


Den som gapar efter mycket...?


Rimlig julklapp?


Soooooooooooool


2ce1c7299c8b15f3c16b41e43cff9183.png


Jag ser sol för första gången på 17 dagar och plötsligt faller allt på plats. Jag har inte drabbats av någon dödlig sjukdom som suger musten ur mig. Jag har ju drabbats av en kass vinter.


Jomen det är ju inte utan att man fattar


...att man gör skillnad.
Kolla här liksom Men ni måste kolla hela för att fatta!!!!Jag behöver en tv..


...nån som har en snygg stor plattskärm att ge/sälja billigt till mig vid årsskiftet?


Hilding har gjort kväll. Han har s

78c954a7a36e7cbc5e1dee36dedf6365.png

Hilding har gjort kväll. Han har skuffat och buffat och klämt ner sig mellan mig (det grå på bilden) och Andreas (benen) så gott det går.


Dött djur med parmaskinkesovsäck

0-3937e23385990900946b36dda9afc4f1.png


Tydligen
ska det här bli en för jäkla god rätt. Men jag känner mig rätt tveksam just nu. Jag tycker mest att det ser ut som misshandlade flådda tjur........ Äh vi går inte in på det just nu.

Men jag har upptäckt en ny talang. Det visar sig att jag är en mästare på att uppskatta hur mycket steksnöre man behöver för att snöra ihop olika bitar. Synd att man inte kan starta ett miljonimperium på den kunskapen. Och hålla fördrag och kurser och skriva en bestseller eller hundra.

Nu ska jag steka på de har stackars korsetterade kycklingfiléerna (som jag först våldtagit med fetaost och soltorkade tomater) och sen. Ja, det är helg så... vin, helt lagligt!


One of a kind


Jag har fått veta att man ska anställa 24 personer på min nuvarande arbetsplats. Klart jag vet att jag är speciell och duktig. Men att det skulle krävas 24 personer för att ersätta lilla mig. Jag trodde det skulle räcka med 15 personer kanske. Men icke!


Tvångstankar..


-1d8495086ae7e51a0f9af6bbfa1104a.png


M Å S T E k a s t a bajs där!


Svinet, den nya flugan


Är det bara jag, eller känns inte Svininfluensan som nåt som skulle vara verkligt coolt att ha på sin meritlista??! Nåt som man kommer att skryta om att man haft om 20-30 år. Som en gammal krigsskada. Inte lika coolt om man dör, men klarar man sig så har man ju liksom sniffat på döden och sen gjort fuck-you till den.
Kanske inte läge att slappa?..


0-5037743eacb5aec1d1436ea1ab68700b.png


Okej. Jag förstår att det här kanske är som att svära i kyrkan med tanke på var jag bor. Men är det bara jag som blir lite förvirrad av bilden på Peter Forsberg i tidningen idag?? Vem visste att han besatt ett gigantiskt kvinnoarsle?
Hade det inte varit för det där hästansiktet som blivit hans signum så hade jag nog trott att det var babben som låg där i sängen bredvid Timander.


FÖRRESTEN!!!!


Syrran har gjort så att ett av de två paren är gravida!!!!!!!!!!!!!!!!!


Mitt liv kan verka enformigt


17da75a915372fa0e774d65990c5044f.png


Men alltså, nu är det ju helg på riktigt. Och då FÅR man dricka vin. Och nej, det är inte en spya av gårdagens mat som ligger i tallriken. Det är carbonara ju!

Är bilden suddig? Ja, men det är jag snart också kanske för vinet är verkligen verkligen gott ;)


Första snön är skit!


Min kusse skriver
 att den första snön alltid känns magiskt....  Eh, VA? Magisk my ass! Den första snön känns så sorglig och jävlig. Som ett hån. Typ "Jasså, du hade inte fattat att det inte skulle bli mer sommar (trots att du inte knappt fått nån alls), men GILLA läget, här har du ett gäng minusgrader och snö"

Hilding är med mig på det här också. Han är liksom alldeles spak och går och luktar på den här märkliga vita sörjan och lyfter på tassarna högt högt upp för varje steg. ungefär som jag skulle göra om jag kröp på alla fyra i stinkig diarré. Och den liknelsen är nog ganska rättvis i beskrivningen av hur jag tycker den första snön känns.


Är man ledig är det helg


0-2e152ed72a6675f90eced3ff05f5c7b9.png


Vi leker att det är helg och äter förförarmat och dricker vin. A fixar matuppläggningen och helt plötsligt är lyxmaten lika förförisk som en skål slabbgröt. Men vinet är gott och andreas är snygg så det blir nog bra ändå.


En ledig torsdag

0-202dd91b5ff39ce5384713b3ffd54308.png


Vi har varit lediga idag. Så vi (Andreas) bestämde oss för att det var dags att tvätta den nya bilen och fota den. För har man köp- och säljdamp, som Andreas, så är bilen gammal när man haft den i snart två månader. Då ska den krängas vidare. Spelar ingen roll hur bra den är och hur mycket man gillar bilen. Den ska BORT! och göra plats för ett ny bil.

Det är jobbigare än man kan tro att tvätta en bil. Det tog jättelång tid. Och eftersom Andreas var tvungen att stänga av bilen när han höll på med ...ja.. tvättsaker, så bilen blev alldeles kall. Så vi frös därinne. Och ingen radio kunde man ha på. Jag och Hilding var helt eniga om att det här med att tvätta bil helt enkelt inte var vår grej. Alls.


Förresten. Idag blev det klart med lägenhet i Umeå! YAY! En 3:a mitt i stan, första hand. Jag är så bra!