Favorit i ständig repris -Mysbrallan

583baed140a5570eba41c52231b8156d.png


Idag är ingen vanlig dag för idag är det
"mysbrall på jobbet"-dag. Hurra hurra hurra (...eh). Dagen mysbralle-set går i mörklila. För att gestalta min kärlek till plommon (....eh igen). För att få till den riktigt coola looken har jag en mysbralle-jacka i storlek bebis. Detta missmatchas med en röd vinterjacka (lite nonchalant släng i bakrunden) för jag har svårt att fatta att det är varmt ute.


Kommentarer
Postat av: Ulli

Men visst är det skönt att bara spralla till det med kläder ibland... riktigt balla ur! Fast jag tycker du e snygg på fotot, riktigt trendig faktiskt! Du skulle sett mig idag... var ute på en långpromenad med sportiga vänner. De ville nästan inte kännas vid mig... så ful och fågelskrämmig var jag. Men det är skönt. Att bara vara - precis som man vill å känner! :)

Postat av: Åsa

Jomenvisst. Klart det finns snygg-mysbralla och skabb-mysbralla. Den senare är den jag använder flitigast. Min hund skäms över mig på promenaderna och slänger anklagande blickar som skulle få den mest självsäkra att tvivla på sig själv. Men på jobbet kan man kosta på sig snygg-mysbrallan. Men den är ju långväga ifrån så skön som skabb-varianten.

2009-04-30 @ 12:55:55
URL: http://nuskamanjutydligenblogga.blogg.se/
Postat av: erika

visst hade du testat såna där magiska små frön i örat förr? har för mej att jag hört nåt om det... funkade det? jag har öronen fulla med frön nu, men känner mej lite skeptisk.

2009-04-30 @ 13:20:35
Postat av: Åsa

Funka inte ett skit!!! Jo, kanske till att skrämma bort folk ifrån en. Det var äckligt och fult! Gick omkring med de där nedrans fröna i nästan 2 veckor och snurra och tryckte på dem och inte fick jag snyggare bajs (eller vad det nu var till för) för det.

2009-04-30 @ 15:26:21
URL: http://nuskamanjutydligenblogga.blogg.se/
Postat av: erika

skulle du få snyggare bajs av dina? :D jag ska bara sluta ha förbaskat ont i ryggen av mina. undrar om det är olika slags frön... jag ska bara behöva ha dem några dar.

2009-04-30 @ 23:13:28
Postat av: Åsa

Äh, jag minns inte. Kanske var det mot huvudvärk då ;)

2009-05-01 @ 00:55:01
URL: http://nuskamanjutydligenblogga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback