Gnägg

Yippiekayey!! Idag blir jag en häst-tjej! Min nördifikation har börjat skena iväg i full galopp. Jag har just insett att jag faktiskt är en glasögonorm (det tog mig 7 år att förlika mig med) och nu detta. Mocka och tvätta hästar, klippa deras klor och bli lycklig av doften av koskit och hö. Det är inte långt borta. Ge mig några lektioner till bara, så ska ni få se. Snart kommer jag bara yra om Chess, Rödtrut och Gun-Britt, och allt vad hästar nu heter, på den här bloggen.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vaddå??? Har du hittat ett ridstall?? Nä, nu får du allt skärpa dig. Förresten, jag har gått ner 5,3 kg. PÅ EN VECKA. De du

2008-10-02 @ 23:28:07
Postat av: erika

Till Åsas mamma: Hur gjorde du då?? Det låter som nåt jag skulle kunna prova :)

2008-10-03 @ 11:16:29
Postat av: Kusse Johanna

Har du börjat rida?? Vad roligt! Jag har ju hållt på med hästar i hundra år men inte haft någon bra att rida på flera år. Jag är avundsjuk!

Postat av: Åsa

Grattis mammsen!! Det har du gjort bra!



Johanna: Din blogg och hela sida är borta...why? Japp jag har börjat ridskola men kommer att sluta om vi inte får rida utan bara städa och sånt. Hemskt kanske men jag har inte så stor lust att städa och betala för det.

2008-10-03 @ 20:22:29
URL: http://nuskamanjutydligenblogga.blogg.se/
Postat av: Kusse Johanna

Den är inte borta, jag har bara bytt namn på bloggen så gå in på startsidan i länken neranför här så ser du =)

2008-10-03 @ 22:20:43
URL: http://johanonnona.se.nu
Postat av: Mamma

Till Erika

Jag har gått med i en bantninggrupp.Bantningen är utlagd på ett år och börjar med att man äter näringsrika soppor i tre månader för att sedan börja äta igen på rätt sätt, typ tallriksmodellen. Där kommer allt att vara tillåtet igen, men rätt mängd.

2008-10-04 @ 15:21:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback