Våra beskyddare -tur att de har huvudet på skaft!!!

Läste i Expressen om polisens teorier kring en försvunnen tjej. Slogs av att den där poliskåren vi har i Sverige verkar verkar bestå av ett gäng riktigt skarpa knivar!! Toppen av ligan liksom. Så här stod det.

 "En av polisens teorier är att Veronicas kropp grävts ner någonstans.
Vid en husrannsakan i den misstänktes flickväns lägenhet hittades en spade gömd i en garderob. På spaden fanns jord."

Men GODDAAAAAAAAAAAAAAG yxskaft. En spade i en garderob (som f.ö troligtvis inte är en klädesgarederob) känns inte helt konstigt när man bor i lägenhet. Och hur visste man att den var gömd? Stod det på den, eller är det vanligast att man har spadar på hedersplats på väggen i vardagsrummet annars? Inte heller det faktum att det var JORD på spaden känns chockerande. Vad hade varit normalt att finna på en spade i så fall?? Smink? Lingonsylt?

Jag hade kanske reagerat och stämt in i misstankarna om det hade stått "Vid husrannsakan hittades en spade gömd i sängen. På spaden fanns blod och hjärnsubstans."

Vad tror ni? Är polisen nära lösningen?? Hoppas de inte gör husrannsakan hos mig. DÄR skulle de finna mystiska saker "gömda" i garderoben. Hur skulle de till exempel tolka min gigantiska samling rengöringsmedel? Speciellt som lägenheten är allt annat än ren. Gulp!

Kommentarer
Postat av: Svempa

Denna lustighet valsade runt i pressen när Palmeutredningen med detektiven Hans Holmer i spetsen snurrade in sig i diverse villospår!

"Jag har två nyheter, en bra och en dålig.
Den dåliga först.
Polisen är efter dig!
Den bra nyheten.
Det är den svenska polisen."

Den kanske är giltig fortfarande.

/Svempa

2007-10-09 @ 17:02:39
Postat av: Åsa

Hahaha... seems like it!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback