OK, snabbsammanfattning (så tråkigt var "det spännande")

Det var en gång en sambo som hittade ett fint (faktiskt) hus som det bodde knarkare och hundratals med katter (några i liv men många inte) i. Sambon tyckte att det vore ett kap att jaga bort knarkarna spraya lite katt-väck och flytta dit. Så han ringde ägaren som blev överlycklig eftersom hon av rädsla inte ens vågat närma sig det skräpiga huset på 2-3 år. För en liten spottstyver skulle äckelhuset med fin grund, stomme och underbart läge bli vårt. Banken gick med på att låna tilräckligt med pengar så vi kunde grovrenovera rubbet. Hade allt gått i lås hade vi nog till och med tjänat oss en hacka om vi sedan bestämt oss för att sälja.
Nu visar det sig att virrtanten (som flyttat för att hennes katter tog över!? huset) hade pantbreven låsta i dyra lån och därmed inte kunde sälja nåt förrän dessa är lösta. Moment 22. Ingen kommer någonsin betala de pengarna för huset som mest ser ut som en knarkartoalett och huset kommer därmed att förfalla tills lånen är betalda.
Sambo vägrar acceptera fakta och har nu blandat in granne (kulturprofilen med kontakter som skriver i lokaltidningen) som drar i lite trådar på kommunen (som inte vill något hellre än att någon tar tag i skiten och gör det fint). Kommunen har dock ingen lösning.
Sista halmstråt nu är det mail vår bankman skickade till hennes bank med kräkframkallande bilder från huset som Andreas med darrande händer och klädnypa för näsan tagit. Tanken med detta är att få hennes bank att släppa pantbreven då de inser att huset idag inte är någon säkerhet.
Andreas vägrar visa mig bilder inifrån men eventuellt ska jag skrämma er framöver med en liten peak från nåt av rummen.

Ps. Ledsen Anna, det var inte intressantare än så här ;)

Kommentarer
Postat av: Nettan..

Åh, äntligen är Åsa tillbaka i bloggvärlden, det har varit tråkigt utan dina inlägg!!
Jag tycker faktiskt att din historia är lite spännande..., gillar att följa ert "äventyr" och er "kamp"...
Jag hoppas givetvis på ett MIRAKEL och att ni, mot alla odds, får köpa huset..
*håller tummarna*

Postat av: Anna

Ja, men det var väl ganska intressant! Hoppas ni får det (eller inte?). Vill gärna se bilderna!

2007-06-12 @ 22:02:26
Postat av: Jenny

Spännande! :) Jag håller en tumme för er :) Hoppas helt klart att vi får se bilder ;)

2007-06-27 @ 19:14:04
URL: http://jennyshemochharmoni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback