När tiden går låååångsamt!

Sitter och tragglar andra dagen efter semestern. Önskar att det vore fredag (denna fredag ska jag fanimej ut på after work och dricka massa ÖL). Det känns liksom som om jag redan jobbat en hel vecka, och så är det bara ANDRA dagen. Ni som, så som jag, sitter och smygsurfar, Är det fredag? (klicka där alltså, mamma! Ljud på!)

Back to work!


Kommentarer
Postat av: Nettan

Välkommen tillbaka till jobbet Åsa! Det har varit tomt utan dig!
Visst är det underbart att få vara tillbaka i ekorrhjulet och inse att det är ett helt år till nästa långa ledighet...., NOT! *suck*
Klickade givetvis på din "Är det Fredag"-länk och ljudet var nog lite för högt..., i stort sett alla kollegor undrade varför min dator ropade: NEJ!
Själv ska jag oxå ut på fredag *nedräkningen har börjat* Men, jag ska på +30 på VAlvet, jag har ju åldern inne för det.. *s*

Postat av: åsa

VA I HELVETE!!!!!!!!!! kommer jag inte in menar du?? Fast hm, det känns lite härligt på nåt vis. Men jag tänker ändå gå dit ;) Jag får väl fixa falskleg ;)

2007-08-21 @ 15:25:43
Postat av: linda (humor

Ursäkta, men vad är det som är så kul med länken? Min dator kanske plockade bort en del av innehållet, för allt jag hörde var "nej", sagt med en knepig röst. Det var ju inte så roligt. Eller? Det kan ju vara lite omvänt också att datorn plockade bort en del av min humor, för allt som den kunde höra var ".....?" (istället för haha, alltså...)

2007-08-21 @ 22:40:10
Postat av: Åsa

jag tycker det är bland det roligaste jag sett.
Är det fredag? *förhoppningsfull*
NEEEJJJJJJJ *förmyndarröst som är glad att det inte är det*

2007-08-21 @ 23:23:29
Postat av: Linda

Men! Kan du inte lägga upp lite nytt skojigt? Här går jag hela dagarna och kan knappt röra mig av kroppstyngd och värk och har så TRÅÅÅÅÅKIGT! Då tycker jag nog att du borde ta ditt ansvar som syster (och därmed 1 klass Stöttare) och lägga in några nya saker varje dag så jag har NÅGOT att göra. Du förstår väl att man aldrig vet jag jag kan ta mig till om den här tristessen går för långt. Det har ju redan gått så långt att jag sitter och kommenterar inlägg på familjeliv hela dagarna... och det är typ det fånigaste, mest tröttsamma man kan ägna sig åt (jag är dessutom en äkta "åh suck, jag BRYR mig inte"-person). Ja, du anar vart det barkar... (hu, snart skriver väl jag t.o.m. ett eget inlägg, eller ännu värre: börjar chatta! HUGA!)

2007-08-24 @ 22:26:59
Postat av: Mamma

Nu har även din brorsa startat en blogg. animeradejakob.blogg.se

2007-08-25 @ 13:57:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback