Jag går så långt att intala mig att våren ...

img_3225 (MMS)

Jag går så långt att intala mig att våren är här att det blir rent hälsovådligt. Premiärtur med motorcykel igår. Nollgradigt ute. Straffas med nackspärren från helvetet idag. Var det verkligen värt det?  Ja!


Nu är det helt jäkla officiellt. Våren has...

img_3100 (MMS)

Nu är det helt jäkla officiellt. Våren has arrived till Stockholm!! Vad säger ni om det då norrlänningar??


Charkkväll med Henriksson och mystery Guy!

img_3099 (MMS)

Charkkväll med Henriksson och mystery Guy!


Min söndag! En bit av himlen en bit av hel...

img_3083 (MMS)

Min söndag! En bit av himlen en bit av helvetet. Migrän och nybakade bullar!


årets första grill, ljuvligt!!

img_3078 (MMS)

årets första grill, ljuvligt!!


Happ, det var den våren.

img_3071 (MMS)

Happ, det var den våren.


Våren har anlänt till Stockholm, det lukta...

img_3060 (MMS)

Våren har anlänt till Stockholm, det luktar skit överallt!


Rufs

img_3053 (MMS)

Bringing "bad hairday" till en heeeelt ny (låg) nivå. Ja, jag ser ut så här på jobbet idag. på riktigt. Och jag skäms inte (jo, det gör jag!) Dagens lärdom: Killar har sällan kammar hemma så ska man sova hos dem tar man med sig en egen!!


Bevis numero två!Okej hörni, håll i er. För här kommer bevis nummer 2 på att killen finns. Varför annars skulle jag sitta med fjortiskänslor och lyssna på den här låten på repeat till och från jobbet varje dag??

...okej, jag kan hålla med om att det är lite konstigt med tanke på att texten handlar om att vi är obetydlig skit i luften..typ..men ändå.

Första gången jag såg videon nu förresten. Mycket spännande kombo av personer måste jag säga. En medeltidspräst, en highschool promking, en 70tals diskodans-snubbe och en slags jesus med steloperarad käke (han med fiolen verkar verkligen inte kunna stänga munnen)

Beviset! Ni verkar inte riktigt köpa att m...

img_3035 (MMS)

Beviset! Ni verkar inte riktigt köpa att mannen på bilden där nedan är min pojkvän utan hävdar bestämt att det är min bror. Vill inte peka ut nån speciell anklagare (Erika!). Men här kommer ett prima bevis på att han finns på riktigt. Detta är nämligen min killes vitlökspress som ligger hemma hos mig (för det visar sig att jag lagar märkligt mycket mat med vitlök i för att vara en vitlökspresslös människa). Ha! Vad säger ni nu då?!


När ger man upp? Jag har försökt gå in des...

img_3029 (MMS)

När ger man upp? Jag har försökt gå in dessa skor i två veckor nu, och de håller på att ruinera mig. Kostnaden för skavsårsplåster övergår snart den för skorna. Och jag har haft en generande skitit-på-sig-gång under alla dessa 14 dagar. Jag börjar oroa mig att min gångstil kommer att förändras permanent, även när den enorma smärtan avtagit. Det har blivit en maktkamp mellan mig och stövlarna som kör fulspel och liksom gnager av mina skyddande plåster. Men hur länge kan man hålla på så här?