Fashionblogging

MMS


Blå skor till rosa plyschbrallor. Så många nyanser av blått som jag inte ens visste att de existerade, på en och samma joggingsko. Till det babyrosaste av de babyrosa mjukbrallorna. Så jäla snyggt. Och ja, jag ska gå så på jobbet idag. Vasst!


Kommentarer
Postat av: Linda

Fast jag har en värre historia...



Det var när jag jobbat på gammelboendet ett tag, och mer och mer kände att jag inte brydde mig om mitt utseende (jobbade som sagt med gamlingar, och kvinnor. Vem skulle man fixa sig för liksom?). Nåväl, jag hade nära till jobbet, men kunde ta en buss som gick typ 10 min innan jag började jobba, som tog ca 5 min. Den var hyfsat folktom.



När man slutat skolan, och börjat jobba, inser man ganska snart vad jobbigt det är, och vad trött man blir, av att arbeta.



Så för att göra en lång historia kort; jag gick upp ca en kvart innan jobbet började, borstade tänderna och satte på mig jackan (dvs ett fotknöl-långt tält, skulle man kunna kalla den. Minns du? Du hade ju en likadan...) ovanpå min rutiga pyjamas. Tog sedan bussen direkt till jobbet, och såg helt för###ig ut resten av dagen (helt osminkad (jag tillhör inte "snygg-osminkad"-klanen) och med rufsigt hår).



Det var nog min värsta "gånermig"-period.



Klår din historia med hästlängder.

Postat av: Åsa

Mitt inlägg var inte en historia. Det var kort och gott ett modeinlägg. Ett konstaterande modeinlägg.

2008-09-08 @ 15:23:46
URL: http://nuskamanjutydligenblogga.blogg.se/
Postat av: anna

Jobbar du på Stureplan eller? Verkar nästan så på pjucken... ;-)

Härligt att det funkar med mjukisbrallor på annat än fjååååårtisar där uppe. Är nästan lite avis. Enda gångerna jag vågat visa mig mig utanför hemmets fyra väggar i mjukisbyxor är till och från gymmet och när jag var höggravid.

2008-09-08 @ 22:38:47
Postat av: Åsa

Funkar och funkar...hehe! Jag ska ju inte överdriva i funktningsgrad rent modemässigt. Men man får väl liksom.. få det att funka genom att ignorera mobbing och negativa tillrop på i jobbkorridorerna;)

2008-09-09 @ 10:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback