Jag har alltid hatat hundbajspåsar.

Jag har alltid hatat hundbajspåsar. De är liksom äckliga på nåt vis i sitt tunna svarta kondomplastmaterial. Snuskiga på samma vis som svarta påsar från barnförbjudna butiker. Jag har på riktigt fått rysningar av att bara hålla i de latexiga snuskpåsarna. Igår var de slut så jag fick ta en vanlig genomskinlig fryspåse.
Numera älskar jag de svarta.


DSC00263.JPG 

Kommentarer
Postat av: Nettan

*skrattar å trillar av stolen*

2007-07-04 @ 11:16:04
Postat av: linda

Apropå bajspåsar... Är det inte märkligt att en del männsikor gör sig besväret med att köpa påsarna, och dessutom plocka upp äcklet med dom, bara för att sedan slänga påse med innehåll på marken igen. Vad är grejen med det???? Är det inte bättre att låta skiten vara då? Det måste ju ändå vara bra mycket mer möljövänligt om bara bajset behöver förmultna. Hur många år tar det inte extra för påsen också?
Du kanske inte känner igen problemet, men här i stockholm är det konstigt vanligt faktiskt.
För övrigt tycker jag egentligen att det vore bättre att lämna det på marken ändå, dels i miljösynpunkt, men också för att jag helt och totalt tappade motivationen att plocka upp en liten pluttbajskorv, när det sedan kommer hästar och släpper sina 15 kilos bomber på samma gata (fast ändå mer på asfalten, hunden gick åtminstone åt sidan...), för att inte tala om alla de övriga djuren såsom fåglar, rådjur och harar...
I allafall där vi bor.

2007-07-06 @ 12:39:52
Postat av: Nettan

GISSA VAD??!!
Jooo, IDAG blir vi bjudna på GLASSTÅRTA på jobbet...
Förmodligen har dina "pkar" gått hem...
MEN; det är väl typiskt att du inte är här idag...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback